isiksinem45 aslaninannesi7 Evet hissediyorum artık sanırım yavaş yavas vuruyor sol tarafıma yatınca felan daha çok oluyor genellikle
aslaninannesi7 isiksinem45 tokken de haraketleri artıyor. Eskiden ayakta olduğumda hiç hissetmezdim artım Ayakta olduğumda bile hissediyorum
hsezenysr 11+0 🥰 12 haftalıkken cinsiyeti öğrenenler varmı aranızda haftaya kontrolümüz ve ikili taramamız var merakla bekliyorum 😍
Elif4222 hsezenysr ben bugün öğrendim 14 haftalığız daha erken de öğrenen varmış. Cinsiyete göre değil de kemik yapısına göre ve keseye göre yüzde 70 ilk bı tahmin yapıyorlar
hsezenysr Hem devlet hem özele gidiyorum ilk bebek olduğu için çok heyecanlıyım tahminde bulunsa bile yeter 😀😀😀Nurdemirhan
merveeebdrrr 5 haftalık gebeyim, çok ağlıyorum, gebe olduğum fikrine alışamadım, kendimi yapayalnız hissediyorum
Nurella07 merveeebdrrr bende 5 haftalikken hiç alisamamistim psikolojim bozulmuştu şuan 7 hafta olduk yavaş yavaş alışıyor gibiyim arada bulanti yüzünden psikolojim bozuluyor ama alışıyorsun 😊