Selenaslan01 Elifaydemirr bende bugün gittim kese daha gözükmedi alttan muayene etti rahim duvarın kalın hamilesin dedi haftaya gel keseni görelim dedi haftaya tekrar gideceğim , Allah nasip ederse bende görürüm inşallah kesesini 🥰
Elifaydemirr Selenaslan01 benim cuma günü randevum benim 4. Gidişim olacak tam net görebilelim diye tekrar gideceğim bakalım :)
Hazal0113 Helen1 karından bakildi 27 ile hamile olduğumu öğrendim en son da 385 çıktı sonra bidaha da gitmedim ama 10 binlere çıkmıştır çünkü 7.haftaya girdim
aslaninannesi7 isiksinem45 detaylı ultrasona girdim maşallah hiçbir sıkıntımız çıkmadı 🙏😍 755 gram 31 cm olmuş maşallah 👶🏻💙
isiksinem45 aslaninannesi7 Kaç haftalıksin canım maşallah Allah’ım nazarlardan korusun inşallah sağlıklı sıhhatlice kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️
isiksinem45 isiksinem45 aslaninannesi7 Ben de vallahi normalde ay ortalarında gidiyordum 17.18′inde falan bu hafta memlekete gideceğiz orada doktora görünmeyi düşünüyorum doktordan rica edeceğim hani eğer detaylı ultrasonun zamanı geçmediyse yapar mısınız diye çünkü burada doğru düzgün yok hiçbir şey
gzm_42 isiksinem45 tek yumurta ikizleri benimkiler 37 haftalıkken olacak doğumum o yüzden çok normal elhamdülillah canım 🤲🥰
isiksinem45 gzm_42 AA maşallah ne güzel isimlerine karar verdininzmj Rabbim sağlıklica kucağınıza almayı nasip etsin inşallah vatana millete hayırlı evlat olsunlar inşallah
gzm_42 isiksinem45 amin inşaallah canım 🤲🥰 İsimlerimiz öyle modern isimler değiller eşim benim babamın ismi olsun istedi Rüştü Eymen birinide eşim Hamza ismini çok istiyordu Muhammed Hamza koyacağız inşaallah 🥰