Uykusuzz_koala 22 haftalık oldum aylardır bize erkek dediler detaylıda kız çıktı :) yarın sa perinatolojiye gideceğiz inşallah o ne derse ona mı inanayım yanimhep bi şüphe var içimde 🥹
Wolf13 Uykusuzz_koala 11 haftalık ultrasonun varmı , bende 11 haftalık hamileyim erkek diiyenlee de oluyir kiz diyenlerde :)
Uykusuzz_koala HilalEmre yani bilmiyorum iki doktor kesin erkek dedi iki doktor yüzde yüz kız dedi ay bilemiyorum
Uykusuzz_koala Echanim hiç bilemiyorum ki iki doktor erkek ikimdoktor kız dedi karışığız yarın ilk kez perinatooojşye gideceğiz bakalım
lilyum_ Uykusuzz_koala ayy cok merak ettim. Yarın bize de haber verin bakalım ne diyecekler. Bana da bugün erkek dediler. 12. Haftadayım. Erkek diyip sonradan kıza döneni duymamıştım. Acaba perinatoloji ne dicek merak ettim
momandchild Ebaki Kafaya çok mu taktım bilmiyorum ama bu düşünce çıkmıyor aklımdan anlamadım gitti :)
Ebaki momandchild bnde aynı ya sürekli rüyamda kız görüyorum önce erkek diyo doktor sonra kucağıma pembe kundak. Veriliyo
momandchild Ebaki Allahım hayırlı be sağlıklısını sonra gönlümüzdekini nasip etsin bizim gibi erkek deyip kıza dönenleri duyunca umutlanıp darısı başıma diyorum😅 ama 3 ü de çok emin şekilde erkek dedi😅
Ebaki momandchild aynen bende tam umutumu kesiyorum başka biri yazıyı böyle böyle diye umut ediyorum yine 😅
Tbs Bende ilk 11 haftada kiz gibi demisti, sonra 13 haftada baska bir doktor erkek dedi 🤷🏼♀️ bende merak ettim simdi degisir mi yine
Handemhmt Uykusuzz_koala bana kızımda 12 haftalıkken erkek dediler 16da kız çıktı şuan 3 yaşında kızım. Şimdi 15 haftalık hamileyim 12de ikili taramada perinatolog vajinal muane ile %100 erkek dedi bugün kendi doktorum kız bu pipi göremedim pazartesi tekrar bakıp daha net söylicem dedi 😂 Benim bebeler içerde varyasyona uğruyor heralde 😂
edis22 Uykusuzz_koala canım banada 20. Haftaya kadar kız dedikleri 20. Haftada erkek olduğunu öğrendim. Bide bana %99 kız demişti🤦🏼♀️ o kadar emin konuşmuştu. Oluyor bazen böyle hatalar
Kadersss edis22 bizede kız dedi bacağı açık gördük ama ben ve arkadaşım rüyamızda erkek gördük içindende erkek hep geçti detaylıyı bekliyorum 😂
edis22 Mekselina49 valla hiç bilmiyorum neye dayanarak öyle kesin konuşmuştu ama doğduğundan sonra maşallah bacak arasının gayette dolu olduğunu gördük😅🤭