Merhaba arkadaşlar yarın doktorların doğum olarak en çok korktuğu plasenta perkreata (PAS) ameliyatına gireceğim. Sorunlu bir hamilelik sürecinin sonuna gelmiş bulunuyorum, nasip olursa yarın sabah sezeryan ile 33+6. Haftada erken doğum yapacağım. 2. Trimers döneminde plasenta nin aşsağıda olduğunu ve amniyo sıvısının çok fazla olduğunu öğrendim, doktorum haftalık muayeneye gelmemi istedi, her muayenede kötüye giden bir sürecin içine girdim, plasenta rahime yapışmış dediler sonraki muayene lerde damarlaşma başlamış dediler sonradan mesaneye yapışmış dediler, tabi ara ara kanamalarımda oldu, demir değerim 2.5 lara kadar düştü hastahaneye yatişlarim oldu bu süreçte, en son 15 gün önce yatırdılar bidaha çıkarmadılar, bu 15 günde hergün nts, ultrason ile geçti. Suyunun fazlalığından artık%80 lere varan sancılar çıkmaya başladi nts de. Doktorum yarın sabah ameliyata alacak. Muhtemelen rahim alınacak, mesane şüpheli. 15 ünite kan ayarladılar kan kaybı çok oluyormuş. Duaya ihtiyacım var Allah hepimizi kurtarsın yavrularımıza bağışlasın.