nkarahan Merhaba anneler, yeni 40 ımız çıktı evim sıcak ayrıca bebeğim sık saçlı sürekli terliyor ilk anneliğim nasıl giydirmeliyim ayıkken ayrı uyurken ayrı kalktığında ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz? Terleyip hasta olmasından korkuyorum
Aylaa123 nkarahan kalın giydiriyosanız hasta olur zaten altına kısa kol yada atlet tarzı zıbın üstünede alt üst takım yada a tulum giydirmeniz yeterli fazlası bebeği hasta eder
Gunduzanne nkarahan kısa kollu badiyle üstüne tulum sadece baktın beşikten kaldırdığında çok terlemiş hafifleyene kadar penye ince bi yelek giydir ama örgü olmasın yani annelerimizin ördüklerinden değil ebebekte falan var gri önü çıtçıtlı ondan giydir. Huzursuz olur sürekli ağlar bebekler sıcağı hiç sevmez
Rabiamina nkarahan sıcak da hasta eder bebeği. Evde derece varsa hangi ısıda ne giydirileceği örneği çok var onlardan yardım alabilirsiniz
nkarahan Korktuğumdan birazda kalın giyindiriyor gibiyim uyumuyor sıcaktan belli ki ama ne yapmalıyım bilmiyorum
metemom_ nkarahan hafif bir şey giydirmek çok önemli bu gün hava biraz sıcaktı gün boyu huzursuzluk yaşadı tek kat dış kıyafet yeterli oluyor sıcaksa