MerveSar Arkadaslar devlet hastanesinde sezeryan dogum yapicam allahin izni ile dogum fotografcisi var mi bildiginiz fiyatlari nasil
Deletedmom434 MerveSar stüdyo mood’a ortadoğan konseptli çekim yaptırmıştım çekimleri iyi instagramdan bakabilirsin fiyat bilgim doğum için yok ama ben ortadoğanı baya uyguna yaptırdım 30 poz 150₺
mockingbird MerveSar Çanakkale 'nin en çok bilinen doğum fotoğrafçısı arzu bostancı. Facebook ve instagram adresi var. Ordan iletişim kurabilirsin. Onun dışında https://instagram.com/figengulsahin_photography?utm_source=ig_profile_share&igshid=afii3xmbuu08 Bu bayan var. Birkaç kere çekimlerine denk geldim.
mockingbird MerveSar valla izin verirler mi pek emin değilim. Ultrasonda görüntüye bile izin vermiyolar
MerveSar mockingbird aaaa ben hamileligimin ilk basindan itibaren devlet hastanesine gidiyorum doktorum enzar abdurrahman tore esimde hep benimle geldi butun kotrollerine tlf kaydina aldi resim cekti falan doktor hic birsey demedi
mockingbird MerveSar bende serkan beye gidiyorum. Eskiden sekreteri farklıydı. O bişey demiyordu. Sekreteri değişmiş o bana görüntü aldırmadı yasak dedi. Bende çok yüz göz olmamak için bişey demedim. Doktorum sesini çıkarmadı
Fatmaykt MerveSar bende enzar bey e gidiyorum muayene boyu video çekiyo eşim hatta ona doğru çeviriyo çekerken rahat çeksin diye 🤗