Tuba-M55 Eloalp benim e9+4te nişanım geldi açılmam çok azdı. Karnım hep yukardaydı. Sezaryen e döndük sonrasında ama yine de düşmemişti karnım nişan a rağmen
rosatue Eloalp hiç sanmıyorum. Karnın aşağıya inmesi de doğacağı anlamına gelmiyor hiç. Önemli olan rahim ağzı açıklığı. Kapalı olduktan sonra isterse ucuna gelsin yine çıkamaz.
Desidaaa Ya bende bunu merak ediyorum 39. Haftamdayım karnım hala çok yukarda bazen boşa mı bekliyorum acaba normal olacak diye düşünüyorum
Ecekrk Desidaaa benimkide yukarıda 36+4üz 1cm açıklığım var ama bebek kanala filan girmemiş inşallah normal ilerler diye bekliyorum
Desidaaa Ecekrk benimde nişanımda geldi 2 cmye yakın açıklığında var dedi doktorum nstde sancı da çıkıyor ama yukarda bebek
Ecekrk Desidaaa benimde hafif sancılarım var ama işte bebek yukarda daha vaktimiz var ama ya kanala girmezde normal olmazsa diye korkuyorum biraz
Desidaaa Ecekrk sizin daha 36 ymış vaktiniz var yine bol bol squat yapın hareket edin öylelikle girer kanala inşallah 🥰
Ecekrk Desidaaa dün bebek yukarda dedim bugün muayenemiz vardı doktor bebek çok aşağıda dedi 😂 artık istediği zaman gelebilir miadın dolmuş zaten dedi 😂
Desidaaa Ecekrk ay darısı başıma inşallah ya benimki hala çok yukarda geliyor hissiyat olarak siz yukarda mı hissediyordunuz 😂
Kubra-Maytalman 36+2 de ani sanci , tam açıklık ile bende doguma gittim direkt . Nst de de sanci vs görünmüyordu üstelik 😅
Ecekrk Kubra-Maytalman ben hissiyat olarak yukarda hissediyorum çünkü ara ara nefes darlığım oluyor ama eskiden daha fazlaydı herhalde ben farkedemedim o yüzden
Sedaerva03 Benim karnım utanmasa 2 haftadır yerde sürünücek baya düştü ama gelen giden yok 39 + 2 oldum 😂
ilksen61 Haftaya kadar bebeğim doğum kanalına girmedi. Karnım hep yukarıdaydı. 40+2 de suni sancı alarak bebeğim doğum kanalına girdi ve normal doğum yaptım.