senem-yabaci Instagram’da tanıştık. 1 ay sonra yanıma geldi geliş o geliş. Yerleşti. 1 yıl sonunda da evlendik
aslaninannesi7 Mucizeem__ evet aslında sayılır ben otobüs bekliyordum durakta o da çakmak istedi benden verdim. Sonra dükkanı varmış durağın arkasında. Otobüs beklerken beklerken evlendik gitti 😂
isiksinem45 Mucizeem__ Eşim uzman çavuş hep ailesine beni evlendirmiyorsunuz felan diye darliyomus eşim 10 günlük izne gidiyormuş 8 gün kız bulduk gidelim diyorlarmış eşimde yok diyormuş son güne kaldığı için bu senenin ocağın başında felan geldiler eşimin ailesi büyük görümcemde önceden tanışıklik var halamın eltisinin gelini yani taniyoduk velhasili kelam geldiler gittiler o ara halamın eşi vefat etti eşimide o sıra Ankara’ya konteyner yapmaya gönderiyorlar eşimde cenazeyi duyunca çıkıp geliyor cenaze defnedileceği an mezarlıkta beni görüyor kayınvalideme diyor ki şöyle kız buldunuzda benmi gitmeedim diyor orda vurulmuş bana cenaze evindede gorumcemin çocuğu benim kucağımda idi küçük gorumcemle eve gidiyormuş eşim ben görümcemle eşimi karı koca sanıyorum görümcem sinem Yakubu dayısına Verde götürsün deyince benim kafam dank etti cenazeden 10 gün sonra tekrar geldiler 2 gün konuşsunlar dedi annemler konuştuk 2 günün sonunda yemeni ortuldu 2 gün sonra yüzük takıldı 3 gün eşim tekrar görevi başına gitti Ocak 27de yüzük takıldı nişan yapmadık nişan 28 evlendik 3 ay içinde biraz uzun oldu hakkınızı helal edin kizceler🤗♥️
AdaKaranfili Mucizeem__ yaa öyle 😂😂 hemde 1 ay içinde sözlendik düğün yaptık. 😂 Yangından mal kaçırır gibi 😂😂
AdaKaranfili Mucizeem__ üstelik ilk kızıma hamile olduğumu onun doğum gününde ögrenmisdim. 2 sene sonra yine onun doğum gününde ikinci kızımı doğurdum sürpriz bir şekilde 😂😂 ee daha napayım 😍🥰
Kubra5858124 Mucizeem__ ilkokuldan arkadaşımdı fakat üniversitesi bitene kadar hiç görüşmedik. Sonra ablasıyla annemler aynı sitede oturuyordu orada gördüm onu ve konuşmaya başladık ve şu an evliyiz, yavrumuzu bekliyoruz💗
Aslaninannesi_ Aynı mahallede oturuyoruz çocukluk arkadaşıyız ama aklımızdan hiç geçmemişti daha doğrusu benim geçmemişti 😀😀
Hamileeee Mucizeem__ liseden tanıma var tabi ama iş yerine gıtmem için onun çalıştığı yerden geçmem lazım orda gelıp geçerken gormus begenmıs 😂korona zamanında başladı
gulkilickiyar Mucizeem__ Üniversitenin kapısında tanıştık 😂 bilemezdim okumak için geldiğim yerde kalacağımı😂
Nursl7 @Mucizeem__ bizim biraz karışık ya 😂 ben eşimin lise aşkıymışım haberim yokken beni çok takip etmiş bir baktım oturduğum binanın önünde biri duruyor bir kaç gün denk geldi öyle😃 ortak arkadaşlarımiz var ilk öyle tanıdim onu 2013 te ama birbirimizden nefret ediyoruz diye biliyordum cunku ilk tanismamiz kavgayla oldu en yakın arkadaşı beni tanıyordu bu kız kim ben bunu döverim demiş arkadasina 😃😃😃😃 gel zaman git zaman 2018 de Instagram’dan zor bulmuş beni adımi yeni öğrendiği için 😀 ilk ordan konuştuk o gün çalıştığım yere geldi 2019 da evlendik
HuzurDenizim Henüz ben 17 , eşim 18 yaşında sabi sübyanlarken sosyal medyadan tanıştık 😄 11 yıl sevgililik surecinin ardından evlendik , evliliğimiz 2 buçuk yıla yaklaştı , şuan hamileliğimin 8+4 haftasindayim bebisimizi bekliyoruz 🥰♥️