mavipanterannesi KYLZ ay be güzel kız bırak bulanmasın daha ne istiyosun ben mahvoldum bise üstüne kanamam oldu doktor öğürmeden dolayı damar çatlaması olabilir demişti ana bildiğin böğürüyodum neyseki geçti o günler şimdi arada oluyo ama çok değil 14 haftayla gidiyoruz
KYLZ Handebl evet söyledim ama normal dedi o zaman daha artıyor ya güzelce izah etmem gerekiyor sanırım 😔
Handebl KYLZ ben artık kilo vermeye başlamıştım su içsem kusuyordum hayat zehir olmuştu belki ondan vermiştir bilemiyorum ama ben o ilacı iki günde bir içtim sabahları çok faydasını gördüm doktor hergün demişti ama etkili ablamda kullandı aynı ilacı bidahaki muayenede belki verir ilaç kullanmak kötü ama bebeğin beslenememesi daha kötü Allah yardım etsin 🤲🏻
KYLZ Handebl beslenemiyor çnkü yiyemiyorum yediğim zehir oluyor su deseniz içemiyorum ilaçlı gibi acı acı tadı mahvoldum ben günlerdir. Allah yardımcımız olsun bilmiyorum nasıl geçecek
Mervemim Nghnclkk okurken sanki beni anlatmış gibisiniz tek fark ben mide bulantım için meptamit aldım 13+4 üm ama geçmedi güya 12 bitince geçecekti :/
Nghnclkk Mervemim çok zor bi süreç gerçekten sanki hiç bitmiycekmiş gibi bende hala kokulara karşı duyarlılık var midemi bulandıran şeyler oluyo ama meyve yiyerek bastırmaya çalışıyorum hayırlısı inşallah geçer bugünler hepimizin dertleri farklı farklı valla hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alalım 🤲🏻
Burcusaydam KYLZ benim de hala geçmedi hergün yalvarıyorum resmen Allah’a😔 artık bende herkes gibi yemek yemek istiyorum psikolojim bozuldu resmen 4. Haftada başladı şuan 21+6 dayım hiç azalmadı hala kusuyorum hiç birşey fayda etmiyor herşey kokuyor 🤢Çarşamba günü kontrolüm var zofer diye bir hap duydum onu yazmasını isticem inşallah faydası olur sende bir sor istersen
Handebl Ben şifayı ilaçta buldum onu kullandım yemem içmem açıldı valla dünya güzelleşti sanki o kadar kötüymüşüm🙂
Depresif_polyanna Zofer denilen ilacı ben de kullandım seruma veriyorlardı yalnız yemen düzene girmiyo sadece kusmani engelliyo mide bulantısını bazen geciriyodu bazen o bile gecirmiyodu. Her gün kullanman lazım bi yararı olması için. Bazen diyodum gecirmiyo bulantimi. Bundan ağır başka ilaç yok diyorlardı ne verelim sana
Mervemim Nghnclkk yanlış yazmısım ya zofer aldım diyecektim.. aminn cümlemiz hayırlısı ile kavuşalm bebeklere elmanve ayva biraz iyi geliyor
KYLZ Nghnclkk tamam canım ssğol şuan kusamıyorum boğazıma takıldı resmen mahvetti bni akşamdan beri artık ağlıyorum ayağa kalksam baskı kalkmasam baskı 😿
Kayrabsra KYLZ aynı durumdayız bnde öyle bulantı hazımsızlık şişkinlik bulantı hiç bir şey den keyif alamıyorum mutsuzum ne zaman bitecek diye gün sayıyorum 😞
Scarlett 16. Haftama kadar hiç beslenemedim bulantılar yüzünden. Serum takıorlardı sürekli. 16. Haftamda birden hafifledi şimdi 26. Haftamdayım hala var bulantı ama ilk 4 aydaki gibi şiddetli değil. Yinede ilaç kullanıyorum
Nurseyma Nursemom ben 19 haftaya kadar çektim 11 kilo verdim üstüne bir de yemek yemeyi özledim Evimdeki perdeden bile tiksiniyordum şimdi şükür iyiyim fakat 23+4 olduk ara ara hala oluyor
Abakliseher Ayseosman benmde üçüncü gebelik araları kaç yaş şuan kaç haftalıksınız cnsyetleri ne bunun cınsiyetı farklımı ki belki ondandır aş erme şekli
Ayseosman Abakliseher Can'ım oğlum 5yasında kızım 4yasında şimdide 23 haftalık gebeyım ve KIZIM olcak 😉😉ama bu seferkı hamılelıgım dıgerlerınde cok farklı
Byzkymazz Depresif_polyanna canım bizim hesabımıza göre 12 hafta üç ay oluyor ama öyle değil İnternetten de araştırabilirsin henüz 2.5 aylık bile değil bebişin birazdaha sabır
Nurseyma Nursemom şükür toparladım kendimi hamdolsun çok zordu ama atlattım şimdi kızım da bende gayet iyiyiz