Kosmerim Merhaba hamişler 25 haftalık hamileyim ilk defa böyle kabız oldum afedersinz 3 gündür çıkamıyorum kayısı hoşafı falan denedim işe yaramadı..1 saat önce 10 ml duphalac içtim ama hala etkisini göstermedi 😰ne yapmam lazım😭😓
Masalmom Kosmerim doktoruna sor canım benim ben yaşamadım ama kuzenim hamileliğinde yaşamıştı lavman önermişti doktoru
Lavinia5 Geceden kuru incir ıslat bir kaba. sabah da önce suyunu iç. Sonra inciri ye. Şifa olur inşallah
Hicranatov Kosmerim bende 3 gün öyle olmuştum canım hoşaf falan işe yaramıyor herşeyi denedim en son 6 tane kayıısı koydum cezveye bir bardak su koydum kaynadı suyunu içtim yarım saat sonra tuvalate çıktım ama şekersiz içmen lazım
Mervemim Bnde aynısı oldum hatta 5 gün boyunca çıkamadım ben en güzel yöntem 1 kaşık zeytinyagı dogal içeceksin ve bir pamuga zeytinyağı dök oraya koy yumuşatsın
Senaben Kosmerim ayni sorun bende de vardi. Sen gerci hosafi denemissin ama ben sabah kuru gun kurusu 3-5 kaysi yiyim uzerine dev bardakla su iciyorum. Her gun yapiyorum duzeldim sukur. Gecmis olsun