Aysenurhonluk oznursertt 28 haftadan beri benimde öyle şükür 34 olduk bufün iğne ilaç hepsini kullanıyorum fayda etmiyo sancılarım çok fazla 22 Ekim’de sezeryan olucam inşallah kuveze girmeden atlatırım 🙏
arcmom Yasemin12344 sizin kız mı ?? 25 Ekim erken değil mi ondan merak ettim Dr böyle bir tarih verdi sanırım. Bende 34+3’m
--sy ne annesi olduğumu bilmiyorum açıkçası, 40ımız 12 kasımda doluyor şu an 35 haftalığız ama doktorum başı aşağı bayağı baskı yapıyor gelmek istiyor gibi bir hali var dedi bakalımm ekim annesi miyim kasım annesi mi bücürük karar verecek
merveeebdrrr Zg99 geçecek o halde değil mi, içtiğim bütün su gözyaşları olarak akıyor gibime geliyor çünkü 😁🧡
Zg99 merveeebdrrr geçer tabi merak etmeyin 🥰🙏 3. Trimester de de aynı durumu yaşıyorsunuz ama duygular şelale
Zehrayenianne Zg99 hazırlıklar son gaz devam ediyor iki çocuk olacağı için buzluk doldurmaya çalışıyorum yemek sorunum azalsın diye 😂
gonulmusic 31 haftalık olduk bugün 2 yaşında da kızım var onunla uğraşmak zaten yoruyor üstüne bugün kolumu kaldıracak halim yok her yerim dökülüyor. Son 7 haftam Allahım şu gibi geçirsin günleri doğurayım. 38. Haftaya gün verecek doktor gelecek hafta sezeryan icin 🙏🏻🧿 çok zormuş çocuğu olup tekrar hamile kalmak bakalım doğduktan sonra ne zorluklar bekliyor
Darkparadisee Yasemin12344 34 +3 teyim bende en erken 4 kasımda sezeryana alırız dedi ama bebişede bağlı tabi
bilgegani55 Merve32- Beni her hafta düzenli çağırıyo son zamanlarda, 37. Haftan da doğum konuşuruz dedi. Bu cuma kontrole gitcem belki bişey der
Busra19s Zg99 32 olduk 🌸 nasipse Kasım sonu Aralık başı doğum olacak. Bel ve sırt ağrıları çekiyorum ve midemde baskı oluyor bazı günler uzun süre oturamıyor ayakta kalamıyorum geceleri uykular haram oldu zorla dönüyorum kalkıyorum ve çok acıkıyorum 😵💫 Henüz kıyafetleri yıkayıp ütülemedim yakın zamanda nasipse yıkayıp ütüleyip hastane çantamızı hazırlayacağım gripte oldum başımı zor tutuyorum hiç birsey yapasım yok vallahi. Sizde durumlar nasıl? Bu arada bebeğinde kiyafetleri beyaz ve renkli olarak ayrı mı yıkanıyor yoksq birlikte yikansa bisey oluyor mu?
Zg99 Busra19s maşallah 🌸 iyileşince hazirlarsiniz cantanizi erken doğum riskiniz yoksa 🌼 ayrı ayrı yıkadım bebis kıyafetlerini renkli beyaz ve yünlü olarak
Busra19s Soprano doğru söylüyorsun canim bende öyle düşünüyorum da ne bileyim bikac yerde denk geldim beraber yikayanlar var merak ettim bende acaba bisey olmuyor mu diye de neyse ben işimi sağlama alayım en garantisi ayrı ayrı yıkarım
Soprano Busra19s ayneen öyle hastane çıkışları bir de beyazdı takıntıyım da özenle yaptırdım dedim bir şey olmasın 30 derece 600 devirde yıkadım kurutma makinesine bile atmadım çeker belki diye evin içinde kurutma teline astım 2 gündür bir renkli bir beyaz yok çarşafları onlarla uğraşıyorum hayırlısıyla bitirelim inşallah
Tontonunannesi Busra19s ben renk koruyucu kağıt mendil aldım rossman dan beyazlarla pembe mavi sarı açık kahve gibi renkleri beraber yıkadım siyah ve lacivertleri ayrı yıkadım ama bazen oluyor ya siyah beyaz oluyor lacivert beyaz oluyor kıyafetler onlarda birbirine girmesin diye mendil attım makinaya o renkleri topladı hep mendil kararıyor içinde tavsiye ederim bizim kıyafetlere de atıyorum bazen renk koruyucu mendil iyi oluyor