Busraincc Kızlar bebeğim 17 günlük doktor -symbiosys bifidrop- gaz damlası verdi günde 4 5 yaş grubuna günde 5 damla diyor ama ben nasıl kullanacağım bilmiyorum kullanan varsa yardımcı olur musunuz
Gzm34 Busraincc bende de var o damladan. Bebeğin direk ağzına damlatılmaması gerekiyor. Ben biberona damlatmıştım anne sütü koyup. Ama doktor bana hemen başlama dediği için çocuğum gaz sancısı çekmesine rağmen vermedim sonrasında. Şimdi 16 günlük bebeğim ve versem mi diye düşünüyorum bende.
Mikrofon0 Busraincc ben biogaia kullanıyorum beş damla günde çok şükür bir sıkıntı çekmedim ve çok rahat gaz problemimiz yok çok şükür bebeğim şuan 1 ay 24 günlük düzenli kullanmak önemli ben direkt aynı saatlerde ağzına Damlatıyorum
Busraincc Gzm34 bana da kullan dedi ama 5 damlayı birden mi kullanmak gerekiyormuş ben çay kaşığına sütümden damlatıp iki damla da gaz damlası sıkıp verdim
Gzm34 Busraincc ben biberonuna kattım bugün 2 damla olarak. 5 yapmak istemedim güvenemedim kontrole gittiğimde doktora sorup ona göre kaç damla derse veririm.
Busraincc Gzm34 ben de aynı şekilde içime sinmediğini için iki damla kullandım kontrolünüz yakın zamandaysa sorduğunuzda bana da haber verir misiniz bilgi amaçlı benim daha kontrole gitmeme çok var çünkü
Gzm34 Mikrofon0 ben daha dün verdim 2 damla ama gece sürekli kıvrandı hiç uyumadı ve uyutmadı. Akşam veriyorum ama direk ağzına damlatmak istemedim kutunun üzerinde öyle yazıyordu direk vermeyin diye. Kaç günlükken vermeye başladınız 5 damlayı?
Busraincc Mikrofon0 işte direkt ağzına damlatmayın diyor nasıl kullanıcaz anlamadım yoksa ben de sizinki gibi kullanacaktım bir türlü anlamadım yine de fikriniz için çok teşekkür ederim bir de 5 damla olarak kullanayım
Mikrofon0 Gzm34 bir aylık dı sanırım ilk günden hep öyle verdim bitkisel bir zararı yok dedi zaten probiyotik her gün kullanıyorum tuvaletini de kolay yapıyo
Mikrofon0 Busraincc ben direkt ağzına damlattim bir sıkıntı olmadı beş damla olarak inşallah işe yarar 🙂