Vlog1345 4 yıldır uyguluyorum burun tıkalı ise soğanı kes ortadan kesimin yerlerden karanfil batır koy baş ucuna ikisinide çok rahat uyur tikanmaz 4 yıldır kendimede kızımda yapiyorum oda ful soğan kokuyor ama rahatça uyuyor tıkanmiyor öksürük krizi tutmuyor göbek deliğine pamuğu şirketle islat göbek deliğine koy üstünü bantla öyle kalsın hastalığı hafifledir ertesi gün rahatlamış olur bu bizler içinde güzel boğazın mi acımaya başladı hemen sirkeli pamuk göbek deliğine koy bantla 1 kaç saat sonra gidiyor acisi baktın halsizsiniz grip olacaksınız akşamına yap yat sabaha dipçik gibi kalkıyorsunuz hiçte bir zararı yok ama virüs falan bulasmissa ozaman mecbur antibiyotik lazım mesela idrar yolu enfeksiyonu soğanı kabugunla kaynat suyunu ılidiginda iç enfeksiyon kalmıyor kızım pembe idrar yaptı geçen yolda iki sefer yapmıştı enfeksiyon demişti doktor antibiyotik kullandı bitti tekrarlamisti bitince gene kullanmıştı bu yılda pembe çiş görür görmez kaynattim soğanı ilidiginda bir yemek kaşığı verdim kizima direk kesti idrari direk eski haline döndü sogandir yani yiyoruz zaten zararı olmaz öksürük balgam içinse çörek otu yağı azcık verin direk geçiriyor ama dediğim gibi benimkiler başlangıçta yapılması gerekiyor aklınızda bulunsun dua edersiniz bana ama bunları başlangıçta yapmamış iseniz o hastalık ilerlemiş ise antibiyotik gerekebilir