Tinkivinkidipsi Bett2206 evet ben de bu hafta aşırı artış oldu libidomda 😂 doktor ilişkiyi yasaklamadı neyse ki biz başından beri de yapıyoruz bir sıkıntı yaşamadık doktorlar cidden bir risk görmezse sıkıntı yok diyorsa cidden sıkıntı oluşmuyor. Şu anda da midemde şişkinlik var 😂
Bett2206 Tinkivinkidipsi aa bizim de risk yok biz cesaret edemedik çok pimpirikliyiz😂😂😂cuma doktora bir gidelim biraz daha rahatlicaz sanırım 😂
Bett2206 Kızlaaarr doktora gittik her şey yolunda maşallahhh 1 hafta ilerde gelişimimiz normalde 11+3 boyu uzun kıpır kıpırdı ayy çok garip oldum 🥰cinsiyet tahmini yaptı doktorumuz erkek dediiii🥹🥹🥹
Bett2206 senem-yabaci maşallah canımm 5,7 cm miş minik yaa insan baya bi rahatlıyo iyi olduğunu duyunca 🥰
senem-yabaci Bett2206 sormayın ya. 1 haftadır hem kanamam vardı hem de bulantılarım kesildi çok korktum. Şükür bıcır bıcır haraketli bir minik 😂 ultrason fotoğrafı bile ilk defa net değil hareketlilikten
Mion Bett2206 canım bizde gittik kıpır kıpırdı hiç durmadı. Çok sukur saglikliymis . Gozumuz aydın 🥰 özeldeki doktorum kız tahminde bulundu daha sonrasında şehir hastanesine gittik ordaki doktorda kız olduğunu söyledi 🥲🤗
Bett2206 Mion ayyy çok sevindimm gerçekten ben de kız hissediyodum ama erkek dedi doktorum ama sağlıklı olsun tek önemli şey bu şükür her şey yolunda🙏🥰
Bett2206 senem-yabaci ayy şükür🙏bizim de ordayken görüntü çok güzeldi ama doktor verdi fotoğrafları hiç güzsl çıkmamış durmuyo yerinde şimdiden😂
Mion Bett2206 yaa tabii ki sağlıklı olsunlar da kız erkek hiç farketmez 🥰🤗 1 aylık hasret sonrasi güzel bir kavuşma oldu bugün bizler için 🥲 cinsiyetler için erken haftalar aslında bakalım değişebiliyormuş da 16.da kesinleşir
Bett2206 Mion evet kesin değilmiş 😀biz pazar günü fetal dna için kan vericez 10-15 güne kesin öğrenicez gibi🥹
Mion Bett2206 evet bazı firmalarda hatta 1 haftada sonuçlar geliyor. Eurofinste yaptıran arkadaşım 1 haftada öğrenmişti 🥰
XBurcuburcu Bett2206 fetal dna sonuç bekliyorum ben 8 gün oldu bakalım az kaldı sonuçların çıkmasına ama bu sırada 11+5 de detaylı ultrasonla bakıldık ense kalınlığı burun ölçüsü vs şükür çok iyi dedi doktorum. Ve muayenede o kadar oynadıki yaramaz diyor doktor 🤣🐣🥰🤲