Aysegulbulutkan Esahan 11 haftalığız kalp atış hızını doktorum söylemedi eşimde bende kısa boyluyuz karnımdan çekildi. Ultrason da haftası 11+5 Bize de bakabilir misiniz
Esahan pskdanisman1anne ramziye göre kız gibi. Ama plasenta yerinizden tam emin olamadım görüntü çok uzaktan.
Esahan Eceunverkanra ramziye göre kız demişimdir yüksek ihtimalle. Ama bacak arası erkeğe çok benziyor. Doktorunuz bir şey söyledi mi?
Eceunverkanra Esahan Ultrasonda baya bir inceledi pipi goremiyorum ama daha erken dedi. Ben burada doktor bakarken videoya cekmistim ordan aldigim hareketli goruntuler belki yaniltabilir belki de erkektir hic bilemiyorum fetal dna vermistim sonucunu bekliyorum yakin zamanda ogrenecegiz insallah yazacagim size sagolun🌺
Eceunverkanra Esahan Merhaba,bugun fetal dna test sonuclarimiz cikti kizimiz olacakmis☺️ Doktorumuzda pipi goremiyorum demisti, siz de ramziye gore bilmistiniz tesekkur ediyorum🌺
Lesaa Esahan Banada bakarmısınız lütfen 12 haftalık bende eşimde orta boyluyuz ve karından cekıldı resım
Mhribn Esahan Esahan Görüntü 8.haftada çekildi 6.haftada kalp atış hızı 122 di Haftasıyla uyumlu Anne baba minyon uzun boylu yada kısa değil normaliz Görüntü karından teşekkürler 😍
GirlandBoy_Mom Esahan 10+1 e ait, kalp atışı hızını söylemedi doktorum ,ama kalp atışı derinden geliyordu,, vajınal ultrason, kemik yapılarımız ikimizinde iri , haftasından ileri gidiyor
Ceydaa006 Esahan Görüntü karından çekildi Eşim ve ben uzun boylu kilolu değil ama iri yapılıyız Bebek haftasına uyumlu Kalp atış hızını hatırlamıyorum Hafta ve 10. Hafta görüntüleri