mirali35 Esahan başka fotoğraf vermedi ama ısrar ettim bacak arasına baktı çıkıntı var gibi dedi inşallah yanılmazsınız ikiniz de 😂♥️♥️
Esahan Eceunverkanra Kalp atışı erkeği işaret ediyor ama yeri sağda karından kız ramziye göre. Geriden gitmesi de kızı işaret ediyor. Gelişimsel bir problem yoksa. Şimdilik ağırlık olarak kız diyorum ama asıl olan nubu. 10. Haftanızda yandan bir görüntü alırsanız o şekilde bakalım.
Eceunverkanra Esahan Ayyy cok tesekkur ederim🙏🏻 Umarim agirlikli olan tahmininiz gercek olur bir oglum var bir de kizim olmasini cok istiyorum sagolun🌺
Eceunverkanra Esahan Merhabalar, daha onceki tahmininizde kiz demistiniz 10.haftada tekrardan atarsaniz bakarim demistiniz hem bacak arasinin hem de kendisinin gorselini atsam size bakabilir misiniz? 11 haftalik burada🥰
Noname9492 Esahan sizi etiketlemiştim başka görsele. İnşallah ya sağlıkla Allah nasip etsin haftaya öğrenince yazarım💕
Sumeyyekrpz Esahan karındann inşallah Rabbim önce sağlık versin tabi ama gönlümdeki de kız son doğumum olucak çünkü rahatsızlıklardan dolayı bağlatmak durumundayım teşekkür ederim baktığınız için🩷🪽
Annebebek000 Esahan rica etsem bana da tahminde bulunurmusunuzzz 💕💕 https://imgyukle.com/i/Cji891 12+1 🌸🌸
Meliok Esahan merhaba bize de tahmin yapabilir misiniz yoksa daha erken mi? 7 haftalığım eşim ve ben normal kalıptayız ne çok iri ne çok zayıf kalp atış hızını sormayı unuttum ama ultrason fotosunu yükleyeceğim. Bide vajinal ultrasonla bakıldı bilginiz olsun.
Srpll_56 12+1 devlet hastanesi sadece bu görüntüyü verdi başka açıdan yok maalesef karından çekildi @Esahan
Annebebek000 Meliok google a resim yukleme yaziyorsunuz ilk cikan hizli resim yukleme ye basin ordan yukleyipp linkini kopyaliyorsunuzz 🌸🌸