ecrinkusum @Esahan  11+6 günlük çekildi Kalp atış hızını hatırlamıyorum Görüntü karından yapıldı Eşimle benim kemik yapımız normal Haftasıyla uyumlu
Hamzaft Esahan Teşekkür ederim ben en yukarıda yazdıklarınızı görmemişim sorular sormuşsunuz onları yanıtlayayım. 14+6 günlükken çekildi. 1 hafta önden gidiyor. Eşim 82 kg 1.80 boyunda Ben 78 79 kg tam net bilmiyorum 1.65 boyundayım Karından bakıldı görüntü Kalp atışını bilmiyorum ne hızlı ne de çok yavaştı.🫢
Esahan mirali35 Allah gönlünüzdekini versin inşallah. Bizimki sadece tahmin. Yüzde yüz bilsek keşke. Ama çoğu arkadaş bildiğimi söylüyor geri dönüşlerde. Tabi yanıldıklarımda var. Bundan sonraki kontrollerinizde görüntünün yandan ve net olmasına dikkat edin. Arkası dönük veriyor bazen. Nubuna kafa yapısına da bakalım. Sadece ramzi yetmez.
Aysel58 https://share.icloud.com/photos/0edEIF_NqUZ-D-P1mh3FY-Vgw 12,6 hafta Karindan ultrason 1.85 - 86 kg baba 1,68 - 70 kg anne ikimizde uzun ve orta kilodayiz Kalp atis hizini rakamsal bilmiyorum ama normaldi
Esahan Hamzaft Ah parça parça atmasanız görüntüleri :) ramziye göre erkek demişim size. Bu görüntü arkadan. Yandan nubunu ve kafasını görebilirim yandan görüntünüz varsa onu atın bir de ramziye göre yorumumu belirtin. Burada çok kişiyi yorumluyorum sizinkini hatırlayamayabilirim.
Aysel58 Esahan Tekrar yaziyorum 12,6 hafta Karindan ultrason 1.85 - 86 kg baba 1,68 - 70 kg anne ikimizde uzun ve orta kilodayiz Kalp atis hizini rakamsal bilmiyorum ama normaldi Merakla bekledigim bir cevap 😊
Ebru_boglu Esahan Görüntü karından şuan 12+6 Kalp atışı gayet iyiydi haftasıyla uyumlu ben ortalama bir kemik yapısındayım eşim uzun
Hamzaft Fatoss3- hayırlısı olsun sağlıklı olsun da doktor pipisini gösterdi kordondur belki dedim güldü devlette çekildi ultrason pekte güvenemiyorum bakalım.
Ebru_boglu Fatoss3- neye göre yorum yaptınız bugün doktor çok zorladı erkek gibi dedi ama bilemedim bir oğlum var