Dam-La Merhaba burda yeniyim ultrason goruntusunu buraya nasil ekleyebilirim yardimci olursaniz sevinirim bende merak ediyorum cinsiyeti 12hafta olduk simdiden tesekkurler😊
Dam-La Esahan ![](https://) öncellikle teşekkur ederim bilgilendirmeniz icin. rica etsem bana da bakarmisiniz yarin 13haftalik olcaz ve doktor soylemedi cinsiyeti :)önceligimiz saglik tabi ama insan merak ediyor umarim resmi atabilmisimdir😊
Duruxxx Esahan görüntü 11+4 iken di ama doktorum 12+1 ile uyumlu olduğunu söyledi , karından çekildi , boy olarak eşim 182 ben 170 im çok kalıplı bir kemik yapımız yok ikimizinde , kalp atıl hızını bilmiyorum ,yorumlarsanız çok sevinirim ❤️🐣
Esahan Duruxxx Sizinkinde çok kararsız kaldım. Kalp hızını bilseydiniz keşke :) belirtiler kız ama kafa yapısı tereddütte bıraktı. Başka görüntünüz var mı?
Gmzalg Esahan Merhaba, bize de bakabilir misiniz 🙏🏻❤️ 10 haftalık Karından bakıldı Kalp atışları normaldi Haftasına uyumlu gidiyor Ben balıketli minyonum eşimde zayıf uzun boylu , çok kalıplı insanlar değiliz 🙏🏻 ![](https://)
Esahan Gmzalg Plasentanızı solda gördüm karından bakılmış erkek. Diğer kontrolünüze gittiğinizde kalp atışını sorarsanız ve 140 altıysa bu teoriyi destekler. Bana da bildirirseniz sevinirim.
Ayfer_adiyaman Bide ben 87 kiloyla gebe kaldım 160 eşim 180 boyunda ilk kalp atışını duyudugumda kalp atış hızını hatırlamıyorum sayısını ama ritmi yavaş gibiydi bide karından bakildi bugun sağlık ocağında sordum 137 atyormus kalbini dinledi daha kontrole gitmedim cok merak edyrm şuan 18 haftalik
Esahan Duruxxx Ramziye göre kız ama diğer soruların cevaplarını da verirseniz daha sağlıklı yorumlayabilirim.
Duruxxx Sevvalisik Google dan mutlu resim diye girin oraya resim yükle diyip yüklüyorsunuz sonra kopyala seçeneği çıkıyor onu buraya yapıştırıyorsunuz
Esahan Perihan3 Plasentanızı göremedim ramziye göre yorum yapamıyorum. Kalp atış hızınız erkeği işaret ediyor ama doğruluğu diğer veriler olmadan tek başına yeterli değil. Başka görüntünüz varsa onunla değerlendireyim.