Hamzaft Esahan ayy hadi inşallah ya bugün buradaki devlet hastanesine gittim ultrason çok kötüydü hiç bir şey anlayamadım ekrandan doktorda bir şey demedi.🤦🏻♀️ Sonra belli mi dedim erkek gibi sanki felan geveledi nette konuşmadı😡 şu an 16 haftalık oldum yanii anlaması lazımdı bence.
Esahan Hamzaft Çok tuhaf. Normalde 12. Haftadan hatta 10. Haftadan söyleyen doktorlar var. Devlet hastanesi ne yazık ki hep öyle. Görüntüleme cihazları da çok eski. Devletin her şeyi en güzeli olmalı halbuki.
Esahan 0Mommm Evet ama daha çok nubunu seçebildiğim kadar tahmin yaptım. Diğer gittiğinde hala göstermezse doktorunuzdan belirgin bir görüntü isterseniz size daha sağlıklı bir şey söyleyebilirim.
Hamzaft Esahan gerçekten de öyle ben anlamadım çoğunlukla herkes devlete gidiyor cihazların iyi olması lazım.Bebeklere gelişi güzel bakıp yolluyolar.Oğlumda da aynısı yaptılar 6 aya kadar kız,kıza benziyor dedi sonra erkek dedi🤦🏻♀️
QueenMomm Esahan ya gönlümüzden geçende o yönde inş Allah hayırlısını sağlıklı bir şekilde gönlümüzdeki gibi nasip eder teşekkür ederim sizede 🥰
Esahan Hamzaft İşte düşünün o makineden evirip çevirip göremiyor biz burda rastgele aldığı bir görüntüden tahmin yapmaya çalışıyoruz. Çoğu devlet hastanesi görüntüsünde nublar görülmüyor sadece uzun uzun bakıp bel kıvrımına göre anlamaya çalışıyorum. Bazı görüntüler o kadar belli ki görür görmez yorum yapabiliyorum. Zaten onlar biliyor oluyor benden teyit alıyor :)
Hamzaft Esahan çok haklısınız gerçekten.. İlginiz için de çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin 🌸☺️. Sizin kadar doktor ilgilenmedi inanın. Siz 2 ultrason görüntüsüne göre kız dediniz o ise o makineden göremeyerek erkek 😁
Esahan Hamzaft :) benimki sadece tahmin. Burada bir arkadaşın bebeğine %95 kız diyen doktora rağmen erkek demiştim. Erkek çıkmıştı. Ama ne yazık ki bebeğini kaybetmişti. Göremediklerinden değil ilgilenmediklerinden söylemiyorlar. Halbuki insanlar ne kadar hevesli çocuğum olacak diye. Her doktor bunu anlayamıyor maalesef. Ya da artık alışmışlar kanıksamışlar. Bizimde ilk bebeğimiz o kadar hevesle bekliyoruz ki tahmin edebilirsiniz. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de kız erkek hiç önemli değil.
Hanzademerve Esahan https://hizliresim.com/dbmpykc Karından ultrason tam 12+5 ti galiba Eşim kemik yapısı iri benimki ince zayıfım zaten Kalp atış hızı inanın bilmiyorum
Esahan Hanzademerve Yatay yandan görebileceğim bir görüntü mevcut mu? Nubunu göremiyorum haftasıyla uyumlu mu?
Gulakb Merhaba, kalp atış hızı 154, görüntü 12+2 hafta karından, eşim 174 ben 170 boyundayım kemik yapımız iri, bebek gelişimi hafta ile uyumlu, bana da bakabilir misiniz rica etsem @Esahan 🌸
Esahan Gulakb Nubu kız gibi kafa yapısı kemikli ama. Yinede emin olmak için başka görüntünüz varsa ona da bakayım.
Esahan Meryemdagcii Meryemdagcii Kafa yapısı nubu erkek ramziye göre de erkek. Ben erkek diye yorumluyorum.