Esahan Softlove Zaten şeklinden değil plasenta yerinden ramzi teorisine göre yorumluyorum. Aynen karnınıza bastırdığında kese şekli değişir o teoriye bende inanmıyorum çok saçma :) karından her bakılan fasulye vajinal bakılanlar yuvarlak olur.
Softlove Esahan ama bir şüpheye düştünüz sanki bende😀 tabiki ben kesin birşey beklemiyorum. Önem verip cevaplamanız bile çok değerli çok teşekkürederim🙏💐 12. Haftada kontrole gideceğim bir tahmin yaparsa sizi bilgilendiririm inşallah. Hayırlı geceler♥️
Esahan Softlove Bazılarında cidden kafam karışıyor arkadaşın biri özelden atmış bazı görüntüleri yeni çocuktan bazılarını kızının görüntülerinden atmış. Ne diyeceğimi şaşırdım mantıklı bir yol arıyorum ne yorum yapsam saçma oluyor. Dedim işin içinden çıkamıyorum bazı görüntüleriniz erkek bazıları kız :) kusura bakmayın dedi kızımınkiler karışmış :) ben anneler ne atar ne derse doğru kabul edip yorum yapıyorum. Kafa karışıklığımın çoğu iri bebeklerde oluyor :) erkek gibi iri oluyorlar fakat ramziye göre nuba göre kız oluyorlar onları seçmekte zorlanıyorum. Benimkiler sadece tahmin. Allah herkesin gönlündekini versin inşallah.
Esahan Softlove Şimdi 6. Haftanıza baktım tutunduğu yer sağda karından ramziye göre kız. İlk görüntünüzde plasenta solda görülüyor buna göre de erkek oluyor. Plasentanın yerini mi yanlış görüyorum acaba. İlk görüntünüzde kordon bağı soldan size bağlanmıyor mu? İşte bunlar hep çelişki :) bu tahminlerde önemli olan şey çocuğun ne tarafta olduğu değil plasentanızın ne tarafta olduğu. Siz doktor tahminde bulunsa bile sorar mısınız plasentam ne tarafta diye. Karından baktırdığınıza göre eğer plasenta sağda ise kız solda ise erkek bunu aklınızda tutsanız yeterli. Doktorun tahmini ile karşılaştırırsınız. Cevabınıda bana yazarsanız çok mutlu olurum.
Softlove Esahan haklısınız tabi ama bence anlamanız bile ne kadar güzel bişey . ciddi bir yorumda bulunuyorsunuz.hani hissetmekten ziyade gerçekten bulgularla harekrt edip bir tahmin veriyorsunuz. İnşallah benimkide dediğiniz gibi olur. Allah herkesin gönlüne göre versin. sağlıkla kavuştursun evlatlarına.🙏💐
3prensAnnesi_ Esahan görüntü 12+2 karından ultrason, eşim ve ben minyon tipliyiz, haftası ile uyumlu, kalp atım hızı rakamsal bilgim yok normaldi , kalp atımını 9.haftada duydum 7+2de duyulmadı. (yorumlayabilir misiniz rica etsem)
Esahan 3prensAnnesi_ Haftası da elinizde mevcutsa bu görüntü ile beraber yeniden atabilir misiniz? Keseyi kaplayan bebeklerde plasenta yerini göremiyorum. Haftasıyla uyumlu minyonuz dediniz bunu dikkate alacağım.
Dilanbg Merhaba banada tahmin yaparmısınız lütfen🙏🏻 10+2 de çekildi karından ultrason görüntüsü baba uzun boylu orta kemik anne orta boy hafif iri kemikli
Esahan Dilanbg Aslında bu görüntüde erkek gibi görüyorum ama yine de bir ortalama yapabilmem için 6. Hafta görüntüsünü rica etsem. Karından mı vajinal mi onu da belirtirseniz bu görüntüyle beraber
Kokoli 12 hafta karından ultrason Eşim 183 ben 171 boyundayız minyon değiliz Kalp atışını bilmiyorum Gelişim haftasından 1 gün önde https://share.icloud.com/photos/0324Kyj3uXWtkticNxNjPQ72Q
Esahan Esahan Bebeğiniz iri olduğu için ilk görüntüyü erkek olarak yorumladım ama ramzi teorisine göre kız diyor. Yine de ilerde nubuna göre de bir bakalım. Kafa yapısı sizled kemikli olduğunuz için yanıltıcı olabiliyor.
Esahan Yetersavas Görünür diye düşünüyorum. Biz 6. Haftada gitmiştik görünmüştü. Sizde 6. Haftaya girmişsiniz. Yalnız vajinal tehlikeli olabilir karından yaptırmayı tercih edin önlem olarak. Doktorların bir kısmı teklif ediyor sizin isteğinize bırakıyor.
Esahan 3prensAnnesi_ Siz uyarınca yukarı baktım karışıyor bazen affedin. Haftasına uyumlu minyonsunuz plasentanız sağda. Karındandı sanırım ultrasonunuz. Ramziye göre bu belirtiler kızı işaret eder. Kız diyorum ben. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Yetersavas Esahan yok vajinal bende istemem çok rahatsız olurum zaten ultrason baktırırım bir kaç gün daha bekleyeyim 7. Haftaya doğru giderim