Meltemzel Kızlar testimi atıyorumm markası days doctor daha önce artimedden yalancı pozitif çok gördüm bunada emin olamadım kullanan var mıı
Aysinnn Meltemzel bende dün yaptım bu testi guvenemedim bende de çizgi çıktı ama bu kadar belirgin değildi bakınca görüyordum ama kurudukca belirgin oldu. Bugün başka test yaptım o da bı tuhaf çıktı 😄 şansıma bozuk mu ne anlamadım
Sny_hkn10 Meltemzel benimde böyle çıktı mor kapaklı test ama negatif kan sonucum umarım sizin pozitiftir
Meridaily Meltemzel merhabalar bu testten sonra kanda pozitif çıktı mı? Ben de aynı testi yapıyorum da🥴
Meltemzel Ferman21 evet doktorum bugün aslında kan vermemi istemişti ama ben erken olduğunu düşündüğümden vermedim çatlama iğnesi kullandım 11. Günüm bugün
Meltemzel Aysinnn benidr belirgin çıkartması şaşırtttı hemde 5 dakika olmadan fakat geçen ay artimedle 3 pozitifin üzerine kan negatifiti artık güvenemediğimden eminde olamıyorumm 14. Gün kan vermeyi düşündümm o yüzden teste inanmıyorum ve bekliycem 🥹🥹
Aysinnn Meltemzel inşallah doğrudur bendeki bu kadar belirgin değildi. Umarım güzel haber alırsın ♥️ ben alıştım negatife yalancı pozitifler 😄 o yüzden böyle ara ara deniyorum hakkımızda hayırlısı artık
Bir_nazenin01 Days doctor beni çok yanıltan bir testti zamanında çok üzüldüm 5 adet testi de pozitif göstermişti ama kocaman bir negatif ile karşılaşmıştım o yüzden en iyi marka Trendyol da satılan pro doctor öneririm toplu satılıyo ve çok uygun fiyatı