Hazalaskin Minnosaannee 3 ay için değil henüz taktırali 3 ay oldu halen kullanıyorlar demek istediğim iyi veya kötü diyecek kadar tecrübe etmediler
canmyavrum Hazalaskin hiç önmli degil o sektörü bilmedigim ve hiç araştırmadıgım için 10-12 bin de fazla zaten😄 şuan 2. Yolda 3.nün yola düşmemesi için 20 bin de veririm yeterki iyi bir koruma yöntemi olsun🙈
Hazalaskin prens_prenses_annesi inanir misin asla acımadı ben doktor takacak diye bekliyorum meğer takmış anlamadım bile sadece vajinayı açmak için bişey taktı içeriyi görmek spirali takmak için onu takarken rahatsız hissettim
prens_prenses_annesi Hazalaskin ya cok pahaliya taktirmissin saglik ocaklarinda takiyolar bn o zannettim
Hazalaskin prens_prenses_annesi bu spirali takmıyorlar canım özel bı hastane var burda orda bile takmıyorlar her doktor takamiyor yani sanırım nazillide sadece benim taktirdigim doktor uyguluyor
Hazalaskin prens_prenses_annesi sağlık ocaklarında takilanin kaydığını falan duydum korktum açıkçası denemedim o yüzden
Hazalaskin rosatue gynefix uzmanı iyi geceler doktora sormayı unutmuşum koruma spirali takar takmaz başlıyor mu reglm bugün bitti ilişki yaşarkem korunmak gerekiyor mu bı sure daha yada gerekiyorsa ne kadar daha korunmam lazım?