Selinben Uygulamaya göre son 4 diyor ama ne nişan ne su ne ağrı sancı hiçbir şey yok 😟 Artık kızıma kavuşmak istiyorum var mı benim gibi olanlar neler yapıyorsunuz
Selothatun Selinben son 9 🐣 al benden de o kadar. Terazi kızı oldukları şimdiden belli. Biz ne yaparsak yapalım kendi istediklerinde gelecekler🙈
nazel123 Selinben Son 5gözüküyor dün akşam sancım var gibiydi geliyor diye düşünmüştüm ana geçti sabah kontrole gittim çıkmadı doktor haftaya kadar bekleriz gelmezse vajinadan ilaç veririz dedi insallah hayırlısıyla kendi sancmız gelir kolay doğumumuz olur ikinci doğum olacak benim sizin ? Bu arada bebişiniz kaç kilo olmuş bizimki hiç almamış 3100gr dedi
CheriBlossom Selinben son 7 görünüyor 39 haftalık olduk 1 haftadır falan belimde ve kasıklarımda ağrı var ama ne nişan ne su hiç bisey yok başka açılmada yoktu perşembe egzersiz squat hurma ananas tüm tuşlara basıyorum bebisimde tombik artık doğurmak istiyorum🥹🥹
Selinben Selothatun ayy evet ya 🫣 Bu gidişle bakalım terazi burcu olacaklar mı akrepe kaymasınlar da 🤣🤣
1Ali Son 3, benim oğlanında gelesi yok içeride keyif yapıyor sanırım, yarın kontrol var doktor ne diyecek çok merak ediyorum 😮💨
Selinben 1Ali benim de perşembe günü kontrol var bakalım merakla bekliyorum. En fazla kaç haftaya kadar bekletir ki
Selothatun Selinben evet canım normal olacak nasipse. Geçen hafta makat gelişti dönmeseydi bugün sezaryen olacaktım ama döndü çok şükür
Selinben CheriBlossom Bende tüm tuşlara basıyorum valla yürüyüş hurma egzersiz vs ama yok yok yok 🫣 Nst de ağrım çıkmıyor perşembe günü kontrol var bakalım
CheriBlossom Selinben bende persembe gidicem kontrole bakalım hayırlısı en son gittiğimde 1 tanecik sancım çıkmıştı nst de ama o kadar bakalım bu hafta nolucak 4 kiloyu geçtik sanırım bu hafta🥹
hamidecandan benimde son 9 geçen hafta çarşamba günü nişanım geldi ama hâla bekliyoruz açılmam yokmuş daha doktor öyle demişti bakalım çarşamba yine gidicez ne olacak artık gelsin istiyorum bende hareketlerim çok kısıtlandı bu koz çocuklaro hep nazlı herhalde🥰 sağlıcakla kavuşalım hepimiz
Sedaerva03 Kızlar aranızda kahverengi akıntısı olan var mı 39 haftamdayım bir kaç gündür kahverengi akıntım var
CheriBlossom Sedaerva03 valla inşallah olur ama riskli görürse doktorum seyaryene alır heralde doğum başlamadan bilemeyiz sanırım aslında başı kanalda ama gelmeye niyeti yok kızçemin🐣 persembe yanılma payı olabilir ama 3800 ölçtüm kilosunu demisti doktor haftaya gel dedi ama doğumla ilgili sezaryen olur falan diye bişey demedi
Selinben CheriBlossom Canım bir şey diyeceğim de yanlış anlama lütfen. Başka yorumlarını da gördüm de sürekli bebeğin kilosunu yazmışsın maşallah iyi kilosu fakat nazar değer eder her yorumda dile getirme bence 🫶