Askkokuluyavrum 5+3 haftadayım gecen hafta bulantım yok diye post açmıştım ama 2 gündür herşeyden tiksinmeye başladım ve mide bulantım var kusmuyorum ama 😔😔
yesillimonn Askkokuluyavrum Allah sabır versin canım benim de 6 haftada baslamisti insallah fazla sürmez zor bir sürec😐
denizannee Askkokuluyavrum bende de yoktu mide bulantısı son 1 haftadır var sebebi folik asitmis ama ben kahvaltıdan hemen sonra kullanıyordum sonra 2 saat bekleyip iç dediler öyle yaptım artık çok az bulantı var. Bendeki tek belirti aşırı iştah ve uyku. 🤭
halimeaydinnn Askkokuluyavrum daha yolun basindasin canim Rabbim kolaylik versin cok zor hele agizda igrenc bi tat var o insani bitiriuir. Ben insalh gectim gececem o gunleri cok az kaldi😊
Askkokuluyavrum yesillimonn çok hafif hafif başladı tansiyonum düşmeye de başladı valla dedikleri kadar geçirmem insAllah 😑😑 annemin hic olmamış ama bende hafiften bas göstermeye başladı yavrum sağlıklı olsun da gerisi önemli değil
yesillimonn Askkokuluyavrum Aynen oyle canım doktorunla görüstügün zaman mutlaka söyle ilac verir biraz rahatlarsin
Askkokuluyavrum yesillimonn yarın kontrolüm var insAllah hayırlı haberlerini alayım da gerisi önemli değil ben çekerim anayizz biz anaaa ♥️
Depresif_polyanna 4.haftada başladı benim 12. Haftam nasipse bitiyo devam hala. 12 gün hastanede yattım bu nedenden. Geçecek bu gun diye umut ediyorum
Askkokuluyavrum Depresif_polyanna allah yardımcımız olsun canim arkadaşım da 12 haftalık 13 e girdi hatta hala devam ediyor 10 kilo vermiş kıyamam 😔
Depresif_polyanna Askkokuluyavrum zor ya hiç keyfini çıkaramadım hamileliğin. Bi de benim tup bebek olduğundan tedavi süreci vs yıprattı. Şimdi de bulanti var allah beterinden korusun diyorum artik
Askkokuluyavrum Depresif_polyanna amin amin insaallah Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin insAllah
Askkokuluyavrum denizannee ben 3 ay oldu folik kullanmaya başlayalı onayla ilgili degil sanırım ama çok hafif ara bulantı oluyo çubuk krakerle idare ediyorum