Gulcicek606 İki doktora.danistim.ikisi de beyin ve sinir cerrahi birisi hiç bir problem olmaz derken birisi riskli önermem dedi kime inanacagimi şaşırdım
brnaksyince Gulcicek606 4 tane fıstığım var belimde, 4 ay önce spinal oldum. Hiç bir sorun yaşamadım.
Busakts Gulcicek606 benim de var hatta tam riskli bir bölgede fıtık 2 sene önce doğum yaptım hiç bir sorun olmadı anestezi ekibi iyide bence hiç bir şey olmaz
Kulani Gulcicek606 ben de merak ediyorum. 2 tane fıtığım var. spinal anestezinin dogum sonrasi belimde sıkıntı agri çıkarmasından tedirginim. Bide fıtıktan ötürü ben sirt üstü hic yatamazdim. ameliyattan sonra bir sure sirt ustu yatmak gerekecek nasil olacak. Korkuyorum
Aylaa123 Gulcicek606 arkadaşım oldu doktorı normaldede sezeryandada hiç bir sorun olmayacağını söylemişti . Sezeryan oldu bu arada bir sıkıntı yasamadı
Serrabade Gulcicek606 Acil sezeryana alındım ama anestezi verileceği zaman astımım ve bel fıtığım var dedim. Doktor spinal yapalım o zaman bel fıtığını etkileyecek bi durum yok dedi ki dediği gibi de oldu toparlanmam falan da çabuk oldu
Gulcicek606 Busakts inşallah bugün doktor asla önermem tehlikeli diyince korku kapladı icimi diğer doktorda hiç sorun olmaz dedi çok kararsız kaldım 😔
Gulcicek606 Kulani aynı sıkıntı bende de var sırt üstü yatınca dogrulamiyorm belimden ama sezaryen sonrası kuvvetli ağrı kesici yapacakları için belki çok ağrı hissetme durumu olmaz