gunesinannesi__ Kızlar yarın cam sakura da kürtaj olcam anestezi altında. Korkuyorum normal doğum sonrasi plesenta parcasi kaldi o yuzden. Korkuyorum ya
Sssema gunesinannesi__ merhaba hiç bilgim yok bu konularda neden nasıl kalmış? Doktorun hatası mı? Nasıl fark ettiniz?
Nhrr gunesinannesi__ vakumla yaparlarsa hiç korkmayın 10 dakika bile sürmüyor. Kanama da çok olmuyor sonrasında.
Ayselcnt gunesinannesi__ ben 7. Haftada kürtaj oldum.. 5 dakikalık bir işlem..uyumam,işlem uyanmam yarım saat sürmüştü.. sizin parça temizleme daha kolay olur herhalde.. çok geçmiş olsun..
Bigsecret3 Senaaaglll ben orada olmadım ama burada bir arkadaş bana yorum yapmıştı bana anestezi uygulamadilar diye vs ama ben Arnavutköy devlet hastanesinde oldum anestezi altında
Senaaaglll Bigsecret3 acilden mi giriş yapmıştınız şuan benim de 8 haftalık bebeğin kalp atışı yok nereye gitsem bilemedim uyutmazlar diye korkuyorum
Ayred34 gunesinannesi__ geçmiş olsun devlette mi oldunuz. Bir gece kalınıyor yazmış kimi? Nasıl oluyor süreç? Tek gideceğim eşyaları(çanta telefon) nasıl korumam lazım acaba
gunesinannesi__ Ayred34 cam sakura da oldum 1 saate taburcu ediyolar tek gitmediğim için esya kısmını bilemiyorum maalesef
Bigsecret3 Senaaaglll hayır acilden giriş yapmadım benim doktorum bana demişti gelişimi vs durdu diye tahlil yaptı 2-3 tane salı günüydü kontrolüm cuma günü de sabah erkenden kürtaja çağırdı beni sizi de çağırması lazım .
1melekannesiiiii Senaaaglll acile gidin saat 12 den önce su da dahil hiçbir şey yiyip içmemiş olun sonrasında acilden giriş yapıyorsunuz zaten uyutarak yapmak istediğinizi söylerseniz yaparlar
Ayred34 gunesinannesi__ yarın kontrolüm var büyük ihtimal yine aynı şeyi söyleyecek doktor gelişimi yok. Başka güne gün mü veriyor. Aynı gün işlem yapılmıyor değil mi
Bigsecret3 Senaaaglll içinde parça kalmadığına emin misin kontrol olarak doktora gitmelisin bence ne olur ne olmaz diye iyiliğini için diyorum cnm yanlış anlama
Bigsecret3 Senaaaglll hadi hakkında hayırlısı olsun inşallah canım rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin