Cansu-2600 ilkeaccan Biz tarih almadık normal doğum gözüküyor 23 ekime kadar beklicez dedi doktor 🌸 Sağlıkla sihhatle kucağınıza alın inşallah yavrunuzu 🤲
14022024 ilkeaccan iygulamaya göre son 9 gün doktorum da bu hafta doğum yaparsın dedi normal olduğu bekliyoruz şu an
48lipastelboya ilkeaccan hayırlı sağlıklı bir şekilde kavuş inşallah bebişine Bizimki 9 Ekim Çarşamba günü 🥰
Echanim ilkeaccan benimde tarih almadık ama sanırım Perşembe suni sancı verilerek doğum gercekleşicek🥲
ilkeaccan Cansu-2600 Eşimin doğumda bulunabilmesi için mecburen Sezaryen’e döndük. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🌸🙏
ilkeaccan Tutaste_ Kaç haftalık kilosu ne kadar ? Toparlar inşallah ya sıkmayın canınızı. Bizim bu süreçte hep pozitif olmamız lazım 🫶🙏
Lavin___ Tutaste_ doktorum 39da alırım dedi 11inde 39uz bir de annemin doğum günü 10’u ailede var diye aynı gün olmasın ona özel olsun istedim doğum günüsü😂
ilkeaccan 48lipastelboya Ayyy ben bile heyecanlandım şimdi, bişey kalmamış 🥹 Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🧸
ilkeaccan Echanim Ben o suni sancıdan çok korkuyorum ya, sizi de korkutmak istememiyorum. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. 🌸🙏
68pembemavi01 ilkeaccan Benim de zamanın da doğarsa 23 ekime denk geliyor normal doğum gözüküyor şimdilik bakalım hayırlısı
Echanim ilkeaccan amin amin 🌺bende korkuyorum kızımda yaşadım suni sancıyı ama bunda yavas dozda verecek doktorum dedi bı nevi adet agr8si gibi bakalım ya hayırlısı olsun inşallah