Ayguns ayyy en sevdiği im an aklıma geldi yine videosunu izledim şimdi 😂🙈 işten gelmiş maça gidecekti o gün anneme test aldırmıştım yaptım pozitif aksama kadar zor tuttum ama sana hediye aldım dedim dışarı çıkmıyorsun ne hediyesi dedi dedim kargoyla geldi anlamadı😂 neyse akşam geldi ben testi bi takı kutusunun içine koyup içine seni çok seviyoruz babası yazdım kutunun üzerine de bazen elin boş kaldığı icin yazdım bir de dünyanın en güzel hediyesi yazdım geldi açsana açsana diyorum maçtan sonra bakayım diyor yüzük sandı garibim 😂😂😂 aç ya dedim neyse anladı o yüzden açmıyor sanırım çekmeceden bir ped alıp odadan çıktım arkamdan diyor ki hastalandın mı sen evet dedim geri geldim aç bi ya gitmeden bakim beğenecek misin dedim o ara oturdum telefonu aldım elime video kayıtta 😂😂 paketi açtı kutuyu açtı sennnn ciddiiii misiiiiinnn diyip o yüzüme bakışını ölsem unutmam nasıl şaşkın nasıl mutlu gözler dolu dolu 😍🙈 evet eveettt dedim allahım sana şükürler olsun dediii boynuma sarılıp ağlamıştı 🙈🙈 sonra maça gidicek tabi ayakkabıları giyiyor ama eli ayağı titriyordu ya 😂🙈 aksama maçtan sonra bana demesin mi ben geç gelicem uyuz oldum ulan adama sürpriz yaptık adamın yaptığına bak diyorum bi saat sonra bi geldi boyumdan büyük koca bir ayı kucağında da yavrusu🙈🙈🙈 kızamaadımm bile 🥰🙈 ayyy yine duygulandım bak 🥰