Neslihan1309 Arkadaşlar bende polikistik over varmış. Her ay düzenli yumurtlama olmuyormuş , doktorum klomen yazdı adetin 5.günü sabah akşam iç dedi 5gün boyunca . Klomen ile hamile kalanlar varmıı? Tecrübeleriniz neler
cansu_dgn Neslihan1309 bende bu ay kullandım henüz adet olmadım bakalım inşallah hamileyimdir. Bende de pcos var yumurtlama olmuyordu 😔
Minnakbiri Neslihan1309 ben de pcosum klomenle hamile kaldım kimyasal oldu sonra femara verdi doktorum pcosta biraz daha etkili olduğunu duymuştum bu süreçte proxyfemin vitamin takviyesi de kullandım şu an 29 haftalığım kendi tecrübelerimi aktarmak istedim umarım en kısa zamanda siz de hamile kalırsınız 🌺
Sukran98 Neslihan1309 genelde adetin 3. günü başlanıyor sabah akşam ben öyle yaptım hamileyim şimdi 🥰💖
cansu_dgn Neslihan1309 ben 3. Günü başladım tam 14. Gün yumurtlama gördüm profilimde var pik olan testlerim
cansu_dgn Neslihan1309 benim adet döngüm çok kısa 21 gün. O yüzden erken başladım yumurtlamam geç olmasın diye ben kendim başladım doktor sadece klomen kullanabilirsin dedi
Neslihan1309 emir_01 14.günü gel dedi galiba tekrar bi arar sorarım doktoru. Çatlatma iğnesi ne zaman yapılıyorki?
33lif Ben de klomen kullandım 5. Gün başlayıp 5 gün kullanmıştım ve kontrole gittiğimde 1 yumurta olgunlaşmıştı :) çatlatma iğnesi vuruldum ve şimdi o yumurta 28 haftalık 🧿
Neslihan1309 33lif maşallah canım darısı başıma şuan bende adetin 5.günü başlicam 5gün kullanıcam sonra doktora gidicem kaçıncı günü gittin sen kontrole ilaçları kullandıktan sonraa ve çatlatma iğnesi nerden vuruluyor, doktormu vuruyor?
Verda9224 33lif Benimde 2.denemem bu sefer tek yumurta oluşmuş çok stres oldum şansım çok daha az diye umarım bi mucize olur benim içinde
33lif Neslihan1309 inşallah güzel haberlerini bekliyorum 🙏🏻 5 gün kullandım bittikteh 5 gün sonra çağırdı. Boyutu 18-19 mm gibi bir şeydi sanırım. 3 gün sonrası için çatlatma iğnesi verdi biraz daha büyümesi için. Çatlatma iğnesini kendiniz yapabilirsiniz göbek ya da koldan. Benim hemşire arkadaşım göbeğimden yapmıştı kolay ve acısız :)
Fatma_kahve 33lif merhaba iyi aksamlar rahatsiz ediyorum sizin adet döndünüz duzenli miydi kac günde bi adet oluyodunuz
33lif Yagmur-95 inanın boyutunu bilmiyorum ama genelde herkes kendisi yapıyor belirli bir yeri yok çünkü etinizi parmaklarınızın arasına alıp iğneyi diklemesine batırıyorsunuz. Ama yapamam derseniz bence sağlık ocağında yapabilirler
33lif Fatma_kahve merhaba ben 8 yıl boyunca doğum kontrol hapıyla adet oldum. İlaçsız bazen 3 bazen 5-6 ayda adet oluyordum . İlacı bırakınca da 8ay içinde sadece 2 kez adet oldum (adet söktürücü ile) doktorum klomenden önce duphaston verdi onunla adet oldum ve sonra klonun kullanmaya başladım 🌸