Yldrmmmm GirlandBoy_Mom eşim nöbetçi yakınlarda hastane yok canım yoksa içim gidiyor gelebilirse eşim gidecez inşallah
busra2512 Yldrmmmm şu sevinci yaşamayı Rabbim bekleyen herkese ve bana da nasip etsin inşallah 🤲🏻 size de sağlıklı gebelik ve sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 🌺
Yldrmmmm GirlandBoy_Mom sağolasın kuzum inşallah vardır ama yalancı değildir 🥰darısı tüm isteyenlere olsun inşallah
Yldrmmmm busra2512 amin canım benim tabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın herkesin gönlüne göre versin 🥰
Solmaz-Papatya Yldrmmmm ay gerçekten kendim hamile kalmışım gibi çok sevindim cidden Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🥰🌺
GirlandBoy_Mom Yldrmmmm inşallah canım benim bi kızım var elhamdülillah şimdi 2.istiyoruz allahım bizede tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah 🙏🏻
Yektek22 Yldrmmmm canım kesinlikle ümidini kırmak istemem ama ben artimedde beş gane yaptım besi de pozitif verdi negatifken profilden de bakabilirsin acilen başka.marka al yap
Yldrmmmm Yektek22 kan vermeye gideceğim birazdan eşim gelince canım haber ederim 🥰zaten sol kaşıkta belirtisi de var ama tabi rabbim bilir
GirlandBoy_Mom Yektek22 evet bu testin azizliğine uğrayan kişiler var canım ama ben kızımı bu markanın kaset testiyle öğrenmiştim