Ozlemerikci543450 Aysenur22- dostinex 3 kutu kullandım ama asla bi etki görmedim bu arada yan etki anlamında yoksa prolaktini şak diye düşürüyor canım ilaç 🤣
Aysenur22- Ozlemerikci543450 ya benim ki 48 çıktı bu ay hamile kalmak çok isityorum umarım işe yararlar
Ozlemerikci543450 Aysenur22- benim 83 dü 1 ayda 20 ye düşürdü ama gebeliğe bi etkisi olmadı bende umarım sende olur
Aysenur22- Ozlemerikci543450 ya inşallah gonal f 450 kullanmaya başladım çikolata kisti var bende inşallah olur
Aysenur22- Nus_12 nasıl sende ne vardı sonuç nasıl oldu Amin inşallah herkese Allah yardım etsin inşallah
Nus_12 Aysenur22- tüp bebek de kullandım da gonalfi dozunu hatrlamiyorum sebebsiz infertilite canmm bizimki
Aysenur22- Nus_12 rahim filminde tüpler kapalı mı çıktı ben film açık çıktı bende çikolata kisti var sol yumurtalıkda 3.7 cm diğeri boş bu ay umarım olur evlilik yıl dönümüm 🥺
Nus_12 Aysenur22- tüp bebek tedavisinde gonalf kullaniyo diye biliyorum diğer ilacı bilmiyorum Rabbim hayırli sonuç almankzi nasip etsin
Aysenur22- mrp2023 hangisini dostinex mi o ise evet ama basım dönüyor diye yattım kalktım hala dönüyordu bende gece yatmadan atayım diyorum
mrp2023 Aysenur22- dostinex kullandıktan sonra yatarsanız bu durumlarla karşılaşırsınız yatmamanız yürümeniz veya ayakta durmanız gerekiyor bi prospektüsünü okuyun isterseniz bende yattım çok kötü oldum sonrasında okudum zaten