Kubrabsyg Kızlar öneriniz var mı? Bir sayfa buldum tulum şapka battaniye alt üst takım 1.500 tl dedi. Başka sayfalara bakıyorum tel tulum 500 600 battaniye 650 diyor. Memnun kaldığınız sayfa ve modelleri atar mısınız? Yakın zamanda yaptırdıysanız ücreti nedir
Mom_185 Kubrabsyg istagramdan bı sayfa var çok uyguna yapiyor ben oraya yaptırdım İnsta Bebe giyim diye bı sayfa içeriğine bakarsiniz
Ebbruc Kubrabsyg henüz yaptırmadım ama yaptırmayı düşündüğüm bi sayfa var. İnstagramda tasarımfeyza diye bi sayfa var 10lu hastane çıkışı 1700dü
gktgmom Kubrabsyg ben instagramda ght_babyshop1 hesabından 10’lu set ve takı yastığı yaptırmıştım çokta memnun kaldım öneririm
Htccndn Ben 10 parça hastane çıkışı yaptırdım canım 600 tlye ve çok memnun kaldım yaptıralı 1 ay bile olmuyor tabi daha giydirmedim ama yıkadım ütüledim hiç birşey olmadı
Anonim16 Htccndn 10 lu yaptırdığımızı mı hemşireye veriyoruz ? İlk giydirilenler kan oluyor diyorlar da bende yaptıracağım ama hemşireye vermeli miyim bilemedşm
Madamelf Ben instagramdan efuli baby sayfasından yaptırmıştım güvenilir bir sayfa alışveriş yapabilirsiniz 🥹
Htccndn Anonim16 Canım ben yaptırdığımı evde giydirmeyi düşünüyorum ama birtane yedek aldım onu hastanede giydircem
Anonim16 Mom_185 fotograf çekimi doğduğu an olmuyor mu o zamanda üzerinde normal bir tulum olacak kafam karışık 😂