Mzzz Kuruma çizgisi değildir umarim yani madem test yapıyorsun başında beklemen gerekir üstünde 5-10 dakikadan sonra çıkan sonucun yanlış olduğu yazıyor 🙏
Yarennasal Mzzz 1 dk içinde çıkmayınca yoktur diye düşündüm sürekli negatif görmekten bıktığım için beklemek bile gelmedi içimden , akşam kan vereceğim varsa yoksa cıkar artık
Mzzz Yarennasal keşke bekleseydim canım belli olmaz o işler inşallah vardr rabbim kimsenin kucağıni boş bırakmasın ayrıca en iyisi kan vermek en azından kuruma çizgisi mi yalancı pozitif mi diye kafni kurcalamaz
Ervaidil Yarennasal canım belirli bir süre sonra bakmışsın yarın bi tekrar yap testi ve ilk 5 dakikayı baz al
Birbebekikiyetiskin Yarennasal canım bence bir kaç gün daha bekle bir daha yap test ama hem kan ver hemde kaset test yap inşallah vardır rabbim kucağını boş bırakmasın
Yarennasal Birbebekikiyetiskin amin sağolun kan verdm 3.18 cıktı ilişki üstünden 12. Gündü bugün yükselir mi bilmiyorm
Ervaidil Yarennasal çok erken yaptırmışsın kanıda ve bu seni hem yanıltır hem hayal kırıklığı yaşarsın ben 15. Gün idrar testi yaptım ve sonuç aldım iyiki daha erken yapıp strese girmemişim etken öğrenmek daha kötü hem 🤦♀️😑