Mires Resmen nefes alamıyorum afedersiniz aşırı balgam var bademciğim şişmiş sürekli öksürmekten boğazım parçalandı dün gece acile gittim parol yaptılar başka bişey yok. Siz ne önerirsiniz bitki çayı olur başka bişey olur bebeğe zarar vermeyecek öksürük balgam mahvetti beni 😟
AnayimBenAna_ Mires ıhlamur limonlu su tuzlu suyla gargara tuzlu suyu burnuna çek genizlerin temizlensin
Gokturkmom_ Mires Bal bi tatlı kaşığından biraz fazla nane ve karabiber karıştırıp yiyin boğazına çok iyi gelecektir 💖
Mires AnayimBenAna_ teşekkür ederim ıhlamur yaptım günde bir bardak yazıyor internette hamileler için doğrumudur
gulerilk Salatalık turşusu bana iyi gelmişti ev yapımı suyunu da şurup gibi 1 kaşık içiyordum sirkeli biraz acılı ve sarımsaklı balgam attırdı bana, çok geçmiş olsun Allahım şifa versin
AnayimBenAna_ Mires onu bilemiyorum ben içiyorum ama siz doktorunuza danışmadan hareket etmeyin tabiki
Gokturkmom_ Mires dediğim şeyleri de eklerseniz biraz yakar boğazınızı ama geçirir ,boğazım hafif yanmaya başlasa direk bu karışımla geçiriyorum 🌸