Reyhan_19 Kızlar midem çok yanıyor ve kusuyorum ayıptır söylemesi dün gece sabaha kadar uyumadım kan kustum yaşayan varmı şuanda biraz daha iyiyim yatınca midemde yanma yok ama ayağa kalkınca midem ağzıma kadar yanıyor
48lipastelboya Reyhan_19 benimde aynı öyle hatta ilk haftalarda ağrıyordu da rennie tablet çok iyi geliyor yanmaya daha ağzında çevirmeye başladığın anda fayda ediyor
Hzldem Reyhan_19 33+3 midemi söküp atmak istiyorum o kadar cok yaniyorki yatarken,otururken hep yaniyorr soda iyi geliyor bana sende soda içebilirsin :)
Zumra-nur46p Allah korusun mide kanaması geçirmiş olabilirsiniz canım hemen bir hastaneye git ihmal etmeyin
Reyhan_19 Zumra-nur46p canım dün gittim genel cerraha yönlendirdi beni boğazımda yırtılma olmuş artık aylardır mahf oldum zaten sanırım 9 ay çekeceğim bu mide bulantısını yanmasını
Zumra-nur46p Reyhan_19 çok geçmiş olsun canım Rabbim kolay doğumlar nasip etsin sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallah
BerivanLina Reyhan_19 ayy cnm bnm yaa yazik Allahh sifa versin 🤲 gelde 9 ay cek . Bide boyle insanin ici disina cikiyor sankii ayy Allahim seninki ileri derece bide