Brconr Kızlar eczacıya sorup 2 adet taylot ve bir tane gripin aldım içtim ama sonra okudum düşüğe sebep oluyormuş doktora soramıyorum devlet hastanesi olduğu için :(
Balbebek012 Brconr şunu unutma eczacı ilacı satmak için olur içebilirsin kullanabilirsin der keşke içmeden önce buraya bir yazsaydın kaç haftalık hamilesin hamilelikte sadece parol içebilirsin neyse olan olmuş içtiğini unut ve bir daha içme strese sokma kendini
AnayimBenAna_ Brconr canım gebelikte ıhlamuru bile içerken bi düşünüyoruz acaba bişey yaparmı diye. Sen eczacıya güvenip ilaç alma birdaha. Doktoruna danışmadan asla kullanma. Ve erkenmiş haftan bence acile git ne olur ne olmaz.
Balbebek012 Brconr 6 haftalık da yeni ya inşallah bebeğe bir şey olmaz bir kadın doğuma gitsen iyi olur bence
Brconr Balbebek012 psikolojik mi bilmiyorum ama sağ tarafıma kramp giriyor normal de ağrıyordu ama yerimden kalkınca batıyor of yaa
AnayimBenAna_ Brconr üzülmenin bi anlamı yok olan olmuş bundan sonra daha bilinçli davranırsan bir problem olmaz inşallah