irem_colakoglu9 Kızlar merhaba ilişkiden 3 gün sonra doktora gittim ve bana rahim duvarın kalınlaşmış gebe kalmış olabilirsin dedi adetime de bir hafta vardı bunu dediğinde şu an 4 gün kaldı sizce gebe miyim yoksa adetim yaklaştığı için mi rahim duvarım kalınlaştı
babyiscoming_ irem_colakoglu9 adet yaklaştığı zamanda kalınlaşıyor rahim duvarı erken gebelik testi yapabilirsin
gozdeee_karaaa irem_colakoglu9 merhaba pazartesi günü doktora gittim adetime 10 gün varken ve rahim duvarında kalınlaşma oldupunu ve gebe olabilirsin dedi siz dpktora gittiğinizde rahim kalınlığı mm kaçtı acaba kan verdim ama çıkmadı adetime de 8 gün kaldı ama ağrılarım var ne yapacağımı da bilmiyorum 🥺
irem_colakoglu9 babyiscoming_ perşembe cuma yapabilirsin demişti doktor ben dün yaptım negatif çıktı daha bir hafta bile olmadı ki ilişkiye gireli hemen çıkar mı
babyiscoming_ irem_colakoglu9 10 gün geçmesi lazım ilişki üzerinden diye biliyorum hemen çıkmayabilir ama ultra hassas erken gebelik testlerinde adete 6 gün kalaya kadar çıkarıyor, sizin yumurtlama geç mi oldu bu ay?
irem_colakoglu9 babyiscoming_ 30 Eylül yumurtlamanın son günüydü o gün ilişkiye girdik bir de 3 Ekim de. 4 Ekim de de doktora gittim bana öyle söyledi 11 Ekim ilk adet tarihim
Bigsecret3 babyiscoming_ canım sana bir şey soracağım ya Ben de dün hatta bugün test yaptım adetimi 6 gün var bu ay iki yumurtlama dönemi gördüm ama sabah yaptığım test negatifti sanırım sıradan bir erken gebelik testi olduğu için ultra hassaslar direkt çıkartıyor sanırım değil mi yardımcı olursan sevinirim 🥰
Bigsecret3 babyiscoming_ Ben Bu markayı almamıştım Evet daha önce almıştım o zaman hamile değildim ama sabah denediğim marka days doctordu
babyiscoming_ Bigsecret3 productor en iyisi bence days doctor yanılabiliyor tabi hiç bir testin garantisi yok ama en sağlıklısı kan vermek aslında🫠
Bigsecret3 babyiscoming_ tabiki de öyle haklısınız benim 6 günüm var bat a daha birde 2 yumurtlama gördüm test yapmak için de çok erken 14. Günüm daha ilk yumurtlamaya göre belki ikincide tuttu bilemeyiz ikinciye göre 8 gün olmuş oluyor
babyiscoming_ Bigsecret3 evet belki ilkinde tutmuş olabilir ama bir kaç gün daha bekleyin bence 3-4 gün kala tekrarlarsınız
Bigsecret3 babyiscoming_ Evet bence de ya aslında ben bu ay hiç takmıyorum yani mesela geçen ay benim durumumu görseydiniz habire eczaneden gidip test alıyordum artık eczaneye girmeye utanıyordum ama bu ay sadece bir kere aldım onu da kullandım zaten onun harici hiç yapmadım içimden de hiç almak gelmiyor
babyiscoming_ Bigsecret3 yapıp strese girmeyin en iyisi insan çok bunalıyor negatifi görünce en güzeli günün geçmesini beklemek. İnşallah tez vakitte pozitifi görürsünüz 🤲🏻💘
irem_colakoglu9 gozdeee_karaaa rahim duvarı adetten önce de kalınlaşıyormuş benim de aynıydı sonrasında adetim oldu ama inşallah senin öyle olmaz kuzum 🌼