HzlBrls Kızlar 18 haftalık hamileyim fena şekilde Boğaz enfeksiyonu olmuşum 3 gündür ateşim 38-38.5 oluyor parolla ve sirkeli suyla düşürüyorum 1-2 saat sonra tekrar çıkıyor artık fenalık geldi baş ağrısı halsizlikte üstüne eklenince neler önerirsiniz ???
Aysnr08 HzlBrls eklem yerlerine soğuk suyla bez koyun ve bol su için sirkeli su sani düşüş yaptigin icin zararli diye duymustun gecmis olsun
Dygkyhn HzlBrls canım bence bi dr git enfeksiyon varsa bu bebege zararlı birde ateş olması da bebege zararlı aynı durumu bende yaşadım hastanede yatmak zorunda kaldım en son
Dygkyhn HzlBrls birde adaçayı kesinlikle yasak erken doğum ve düşüne neden oluyor belko her dr farklı soyluyordur ama benim dr hepsini yasaklamisti
Merry44 Atese karsi ilik bir dus sacinizi islatmayin sadece vucut dusu yapin bogaziniz icin ada cayi icin ve günde birkac defada ada cayi ile gargara yapin. Gecmis olsun .
HzlBrls Merry44 duşada giriyorum ama fayda yok. Bazı bitki çaylarının yasak olduğunu biliyorum ama hangileri olduğundan pek emin değilim adaçayımda yokki evde içilmez diye almadım 🙁 teşekkür ederim
Merry44 HzlBrls bitki caylarin fazlasi 3 /4 bardak icmek yasak diye biliyorum. Gargara yapmaniz bile rahatlatir . Olmadi mecbur doktora gideceksiniz.
Elifcik34 HzlBrls adaçayı içme canm ıhlamur da günde bir bardak iç bal koy limon sık içine.yada süt ılıt içine bal koy çok iyi geliyor
HzlBrls Aysnr08 keşke ani düşüş yapsa 😀 sirkeli su değil de daha çok Parol düşürüyor gibi geliyor bana ama ilacın etkisi geçince hooop yine 38 oluyor
HzlBrls Sütle balı denedim dün akşam o anda biraz yumuşattı ama sonra yine aynı .ateş düşse bu kadar stres yapmıcam ama düşüp yükselmesi sinir bozucu artık 😖🙁
HzlBrls Dygkyhn haftasonu olduğu için gidemedim pretisyen hekimlere görünmekte güven verici gelmedi evde çare bulmaya çalışıyorum maalesef
Dygkyhn HzlBrls aynen sadece ihLamar oda bir bardak ayva kabuğu elma ihamuru kaynat bal ekle iç oda iyi geliyor
HzlBrls Dygkyhn hastalanmadan 1 gün önce kan testi yapılmıştı zaten gribal enfeksiyon başlangıcı demişti doktorum ama antibiyotik vermek istemiyorum dedi meyve bol su içerek atlatmayı deneyelim dedi
Ysmny Hergün ıhlamur, bal zencefil, meyveyle bir hafta sürdü benim hala öksürük kaldı ama işe yarıyor sürekli sıcak bişeyler içmek gerekiyor çorba, ılık ballı süt vs.