leyl25 Bilerek test almıyorum erken diye gecikmesini bekleyeceğim ama belli olmaz sağım solum belki de bi iki gün önce yaparım
busrax_ leyl25 benim yumurtlama üstünden tam bir hafta geçti. Kasığımda hafif batma gibi bir şeyler oluyor ama belki de beklediğim için ben öyle hissediyorum. Test yapsam çıkar mı ki
Bglmmrn leyl25 bende seninle aynı durumdayım canım erken belirtiler yaşıyorum dün kaset test yaptım negatif çıktı 2 sinde regl bitti 6 defa korunmasız ilişki oldu umarim birinden birinde tutmuştur 😀
leyl25 Bglmmrn 4 defa değerlendirdik bizde regl bitiminden sonra başkada daha olmadı valla az mı bilmiyorum ama yumurtlamam olduğu zaman ve çatlama zamanıydı
leyl25 Benimde bugün yumurtlama üstünden 1 hafta geçti adet ağrısı gibi hafif şeyler oluyor anlamıyorum çok garip
Bglmmrn leyl25 benimde öyle canım erkenden regl ağrısı oluyo ara ara bekleyip göreceğiz inşallah pozitifleri görürüz 😊
Bglmmrn leyl25 canım ben ilk çocuğumda hiç gunleri takip etmedim düzenli olmasına rağmen 3 üncü ayda öğrenmiştim ikinciyi düşünüyoruz bunda da âdet bitiminde 6 defa düzenli oldu nasibi varsa her türlü olur zaten
leyl25 Bglmmrn o beyaz akıntı bana da oldu arkadaşlar afedersin regl olmuş gibi hissettim 10 gün kala oldu
Bglmmrn leyl25 işte oan yurmurtlama dönemi diyolar ama uygulamaya göre benim 3 4 5 Ekim ortaydi 6 7 8 Ekim’de yüksekti bende ona uyarak yaptim bugün regl bitiminin üstünden 10 gün geçti hala bekliyorum ara ara sancım oluyo hafif hafif
leyl25 Bglmmrn benimde yumurtlama döneminden sonra oldu o akıntı acaba tekrar mı yumurtluyorum diye ovülasyon testi bile yaptım silik çıktı
Bglmmrn leyl25 bekleyene kadar ya hergunu degerlendirecez yada mecburen bu kaç gün daha bekleyip öyle test yapacaz
leyl25 Bglmmrn ay bi yandan da korkuyor insan birliktelik yaşamaya ya hamileysem bişey olursa diye çok komik gülüyorum kendime bazen ya hahaah
Bglmmrn leyl25 korkma canım ne kadar korkarsan Allah korusun korktuğun başına gelir zaten 4 haftalıkken kese 6 haftalıkken çocuk t belli oluyo ogundne sonra doktarin seni bilgilendirir zaten
leyl25 mothercup benden beyaz akıntı geliyor yumurtlama döneminde olmadığıma eminim ovülasyon testi de yapıyorum ama şöyle uzun yürüdüğüm zaman dışarı çıkıp yürüdüğüm zaman regl oldum sanacak kadar afedersiniz akıntı oldu ama evde olmuyor yürüdüğüm zaman oluyor