Eliff00 Hanımlar bannyo yaptım çok sıkışmıştim idrarın yaptım baktım idrarrla beraber su akti ama ben olayı idrak edemedim o durdu arkasından şeffaf akıntı akti geldi 24+4 haftalık gebeyim insllah su degildir çok korkuyorum
helloandhello Eliff00 benimde öyleydi iki gün sonra iç camaşırım hep ıslandı doktorum gel bakalım dedi gittim enfeksiyon akıntısı dedi alttan muane etti bende zannetmiyorum ama kendi doktorunuza gidin enfeksiyon olabilir idrar yolu enfeksiyonu şimdi antibiyotik. Kullanıyorum azaldı ☺️geçmiş olsun korkmayın
Eliff00 helloandhello ultrasonda suyunda sıkıntı görmedi alttan spekulumla bakalım dedi bende tereddutte kaldım istemeedim
helloandhello Eliff00 yooo hiç bir aletle bakmıyor keşke baktırsaydın enfeksiyon var mı yok mu ona bakacaktı ☺️suyunda bir sıkıntı yoksa iyi birşey enfeksiyon büyük ihtimalle
asyap Eliff00 keşke baktırsaydın sana zarar vermek istemez ki bakmadan nasıl bilecek enfeksiyon muayenesi o şekilde yapılıyor akıntıya bakıyor o şekilde
helloandhello asyap aynen öyle benim doktorum elle baktı birşeyler bakmayacağım korkma dedi hatta antibiyotik ilaç yazdı
Eliff00 asyap evet vardı daha önceden de ama..böyle su gibi bisseu hiç akmamisti tam idrarımı yapıyordum idrarla birlikte su aktığını gordum