rumikaa Geçen Hafta kontrole gittiğimde doktor 1 ay sonrasına randevu al detaylıya gir vs dedi 1,5 haftadır her an bakıyorum yok randevu gece 12 1 sabah 4 5 bakıyorum yine yok bu randevu alanlar nasıl bulup alıyor ?
Sumisali_ rumikaa randevular sabah saat 10 dan sonra yenileniyor siz çok geç saatlerde bakmışsınız.10 u 1 geçe yeni tarihler sisteme düşüyor tetikte bekleyin çok çabuk doluyor.
emirem24 rumikaa perinatalojı için mhrs veya 182 den randevu alamassınız, her sabah hastaneyi bizzat arayıp eğer açıldı randevu var dersede gidip yüz yize randevu için onay verebiliyosunuz
GirlandBoy_Mom rumikaa 182 üzerinden alınıyor canım saat sabah 10 da randevu saati bide akşam saat 8 e kadar randevusunu iptal eden oluyor bazen ordan da bulabilirsin belki çok zor randevu bulmak ben detaylı için o yüzden özele gittim haftam geçiyodu yoksa bebek büyük olunca bakmıyolar
1Prens1Prenses53 rumikaa ben şehir hastanesine kolaylıkla 3 defa aldım.sabah tam 10 da randevu sistemi yenileniyor.mhrs den bütün bilgilerinizi girin perinatoloji bölümünü seçin 10a 1 dk kala herşeyiniz hazır olsun ekranda ve saati takip edin.saat 10 olduğu saniye arama tuşuna basın direk çıkıyor randevular.çok hızlı olmalısınız hemen gördüğünüz gibi alın çünkü saniyeler içinde randevu bitiyor.
neslsah-1 emirem24 mhrsden randevu bulunuyo alan açtıktan sonra problem olmuyo sabat 10 ve gece 12 de oluyo genelde
rumikaa GirlandBoy_Mom evet bende bulamazsam öyle düşünüyorum bide benim bebiş 2 hafta önde gözüküyor o yüzden 20 de girmemi istedi teşekkür ederim