Ahra irem-16 69 kilo ile hamile kaldım 57 ye düştüm 25. Haftamdayım şimdi tekrar 69 oldum bundan sonra aldıklarımı almış sayacağım artık 😅
semrabgt irem-16 canım 36+6 dayım 74 le hamile kaldım şuan 69 kiloyum :) ilk 3 ay 10 kilo verdim .. 64 e düştüm sonra üzerine 5 kilo aldım 😊 güncel 69 um . Bebişim de 2500 gr 🙏🏻
sltn2686 irem-16 25+3 , 5 kilo aldım , ama bu aralar hızlanacak hissediyorum iştah ta artış var :( Bulantım hiç olmadı çok şükür.
Damlaydin Aynil710 valla hiç dikkat etmedim ara ara cipste yedim kolada içtim tatlıda yedim ama genetik sanırım ablamda 0 kilo alarak doğurmuştu
burcuisler irem-16 Şuan 18+6 dayım. Hamile kaldığımda 57 kg dım şuan 59 60 gidip geliyorum. Ama göbeğim aşırı çıktı en başından beri çok belirgindi. 6 aylık hamile gibiyim, başka bi yerimden kilo almadım.
Htccndn irem-16 78 kiloyla hamile kaldım ilk aylarımda 75 kiloya düştüm 37+2 günlük hamileyim 80-81 kilo arasında gidip geliyorum
Feliz Melamial bende de aynı haftada tansiyon sorunu başladı tatlıyı bıraktım. Bıraktığımdan beri kilo almıyorum. Şu ana kadar 15kilo aldım))
seymat98 Haftadayım bende hiç almadım hatta hamile kaldığım kilonun yaklaşık 2-3 kilo altındayım. Erken doğum riskim var preklemsi geçirdiğim için yediklerime hep dikkat ettim başından beri. Kaçamaklarım oluyor ama %80 dikkat ediyorum diyeyim. Yine de almak isterdim bu kadar sorunla uğraşmak yerine ☺️
tazee_anneee Bende hamile kaldığımda 54 kiloydum, fakat o dönemde mide bulantılarım çok olduğu için yiyemeden 49 kiloya kadar düştüm. Şuan 22 haftalığız ve 56 kilo ile devam ediyorum 🫠🥰
Htccndn irem-16 36+5 günlükken gittiğimde 3030 gramdı canım çarşamba günü gidicem bakalım kaç kilo olmuş ☺️
tazee_anneee Bebiş de iyi çok şükür en son 19 haftalıktı gittim 250 gram dedi doktorum şimdi perşembe günü detaylı ultrasonumuz var bakalım daha net göreceğiz 🥰 irem-16