MMehtapceylan Mervekyzd yok vallaha 😂bi bel ağrısı arada da çatı kemiği ağrısı oluyor o kadar sende var mı gelen giden
Fulyalife Hayalimmm42 amin inşallah🤲yazarım tabi.sende hayırlısıyla sağlıkla al evladını kucağına inşallah 🤲🥰
Alparslanyigit19 1merves bizim son 42 gün bakalım ilk doğum erkek bebek geç doğar derler ama belli de olmuyor 34.haftamızdayız yarın kontrol var hayırlısıyla kucagımıza alırız hepimiz inşallah rabbim bi nefeste kurtarsın kolaylık versin hepimize
Seray11ay 1merves kaç haftalıksin benimde kasıklarım da çok sancı oluyor yalanci sancı sanırım doğuma hazırlık yapıyor vücut 🤕😬
Gamze3406 1merves evet erken mecburi doğum, plasenta perkreata teşhisi kondu, yani plasenta rahime ve mesaneye yapışmış, zaten 15 gündür hastahanede yatıyordum doktorum yarın ameliyat dedi.
Missgod Yeni doktordan geldim 37.haftamdayım çatı muayenemi yaptrdım çatım uygun cıktı o yüzden 27 ekime kdar beklemede kalıcaz dedi 20 gün bekleyeceğiz 🥳🥳 ama bi sabırsızlandım hemen gelsin istedim.Birde 2 haftada 200 gram anca almıs yada almamıs bu benim moralimi çok bozdu o kadar kilo alsın diye dikkat ettim ben almısım o almamıs😔😔