Zeyy_Iboo07 Fatkam benımde böyle 2 3 gün kahverengı lekelenmem oldu daha öğrenmemişken yerleşme kanamasıdır diye düşünüyorum nette hep öyle okudum sonra öğrendiğimdede öyle olabilir demişlerdi
Nesemom13 E_E1996 bugün kontrole gittim de perşembeye sezeryana alabiliriz sizi dedi. Bende bebeğin dönebilme ihtimali var diye hemencecik sezeryan olmak istemiyorum ya o yüzden yarın başka bir doktora görünecem
oykualya 1merves 81 gün var yazıyor ama ilk kez sezeryan olucam ve 3. Bebişim bakalım kaçıncı güne alırlar 😁
Aysell47 Tontonunannesi olmaz mı biraz heyecan birazz korku gebelik şekeri de olunca korku biraz daha fazla
Aysell47 Tontonunannesi bende çatı kemiği ağrısı çok oluyor bu ara bide bebiş içerde kasılınca canım yanıyo
Nnmm aysemmi ayy benimde aynı 18 gösteriyo ama o kadar beklemez galiba bilemedim ki sizinki kız mı erkek mi kaç kg🫠
aysemmi Nnmm erkek bebek bekliyoruz inşallah bakalım gerçekten 18 gün mü kaldı daha mı az bilemiyorum 😂 son kontrolde 3 kg ölçmüştü doktor
CheriBlossom Es_ilhan evet yani bende yaklaşık 30. Haftadan beri duzenli pilates ve egzersiz yapıyorum ama yok bana mısın demedi açılma yok yani boşuna yapıyormuşum gibi gelmeye başladı artık😕
Es_ilhan CheriBlossom umarım boşuna değildir ve her şey gönlünce güzel gerçekleşir 🧚🏻♂️ kolayı ve hayırlısıyla inşallah 🌷