Aybuke5 Kızlar 25+3 haftalığız bi kaç gündür az hareket ediyo sizinde öyle mi canım sıkıldı gerçi 28.haftadan sonra önemli ama yinede canım sıkıldı sizdede böyle mi normal mi yani bu durum
Gulcag Aybuke5 çok hareketliyseniz yorgun düşüyor dinlenmeye geçtiğiniz de hareketlenmeye başlıyor. Tatlı şeyler yiyin solunuza yatıp biraz dinlenin hareket eder 😇
nesecelebi Aybuke5 biz de 25+4 teyiz dünden beri aynen azaldı azcık azcık burdayım diyor sanki onun dışında az hareket ediyor bizim de🤭
Renur Aybuke5 canım senin haftalarında aynı problemi bende yaşadım hareketleri azaldı. Falan doktora gittim herşey yolundaydı sanırım o haftalarda olan bişey ama sen için rahat etsin git doktora
Duygu1234 Olabılıyo canım benimde oyle olmuştu o haftalar kendını çok yorma.bıseyler ye uzan tepkı verecektır
Aybuke5 Teşekkürler kızlar hepinize cevap verdiğiniz için hareket ediyo Allah’a şükür ama bi kaç hafta önce daha çoktu ama Salı gitcem doktorada sorarım artık
Aybuke5 Kızlar bişey sorcam karnımın altında hafif ağrılar var neden olabilir bugün temizlik yaptım yorgunluktan mıdır çekilmiycek bi ağrı değil tabi ama
gksuaks Acaba gün içinde mi toplam 10 kere hareket ? Biz de 24+5 olduk gayet iyiydi hareketleri 2 haftadır flan ama 3 gündür hareket ettiği halde tekme sayısı azaldı ve kuvvetsizleşti.
sibeltmkl O haftalarda hareketleri düzenli olmuyor bazen birgün hiç hareket etmeyebilir 33+3 olduk Alllaahh neler yapıyor içerde merak ediyorum 4.5 haftamız kaldı sağlıcakla doğsun kuzucuklar
BeyzaXx Benim de iki gündür çok azaldı hatta hiç yok denecek kadar az rahmin Altında hissediyorum hareketini tık tık o da çok güçsüz normalde tepik olarak hareket ediyordu dışarıdan bile belli oluyordu çok korkuyorum 🥺🥺