Gks_01 Reglime 1 hafta var belirtim yok öyle sadece test yapıp duruyorum ![https://mutluresim.com/images/2024/10/07/1zLLKL.jpeg]
Sudenzzz Gks_01 aynı benimde adetime bi hafta var dayanamadım yaptım bak attım ordan varmı bende tereddütdeyım insallah vardır insallah hamişizdir canım🥹🥺
edis22 Gks_01 illa belirti olacak diye bi kaide yok canım. Benimde hiç bir belirtim yoktu mesela🤷🏼♀️
Gks_01 Nergisim09 5 dakika içinde oldu hatta parlıyormu acaba diye düşünerek söktüm bunu yeni yaptım , akşam da yapmıştım onda yoktu yani ben görmedim bu böyle olunca bi şüphe ettim ya
Gks_01 Seher_blk ay inşallah test yanıltmaz ve vardır :) mart ayında kimyasal gebelik olmuştu inşallah sağlıklıdır
Sudenzzz Gks_01 banada senınki daha belirgin gibi geldi niyeyse insalalh olalımda tekrar test alıp denıcem bakim ondada silik gorursem kan veririm insallah vardır
Mutlluu Canım var belli baya benim 4 gün vardı olmama kaset test ile çok silik öğrendim kan verdim o gün kanda da çıktı kan ver bekleme bence
Gks_01 Mutlluu aşkım güvenemedim testler bazen yanlış çıkabiliyor o yüzden salı bi yaparım koyulaşırsa kan veririm
Gks_01 edis22 olmadı maalesef 0.13 kan yükselmez 1 haftada Allahın belası test hayal kırıklığı yaşattı
edis22 Gks_01 ya bu testlere ben pek güvenmiyorum. Benimkindede hamile olduğum halde negatif göstermişti. En sağlıklısı kan testidir. Bide adetinizin gecikmesini bekleyin geç döllenme ihtimaline karşi
edis22 Gks_01 bence yinede her ihtimale karşı bekle 10 gün falan. Ağır işler yapma, ilaç falan kullanma nolur nolmaz