Soydaner Kızlar 21 günde bir adet olan birinin yumurtlama günü ne zamandır. İnternette adet başlangıcından 7-8 gün yazıyor ama adetim zaten 7 gün sürüyor
anonim001 Ben 23-24 günde bi adet görüyorum adetim 6 gün sürüyor 11. Gün yumurtlamam pik oluyor senin 8-9. Gün olabilir
Soydaner Zaten adetim 7 gün sürüyor hemen biter bitmez yumurtlama olur mu ki. Bir de her ay 21 gün olmuyor işte. Genellikle 27-28 günde bir oluyorum bir kaç ay da bir de 21 oluyor nedense
anonim001 Soydaner adetin şuan düzensizse bunu tahmin olarak belirleyemeyiz, ovülasyon testi alıp kullanman şart, bu arada adetin ertesi günğ yumurtlama olmaz diye bişi yok benim kuzenimim öyle mesela adeti bitiyor ertesi günü yumurtlaması oluyor
Soydaner anonim001 bende de düzensiz maalesef ovulasyon testi alacağım ama yine de adet biter bitmez yumurtlama olur mu diye bi düşündüm acıkcask
anonim001 Soydaner evet yumurtlama olabilir, henüz almadıysanız adetiniz bitince ertesi günü değerlendirim 1 gün ilişki 1 gün boş olarak ilerlerseniz son 1 hafta kalaya kadar devam ederseniz illaki denk gelir yumurtlamaya