Hka_hilal Kızlar Merhaba, Göğüs uçlarım ara ara acayip sızlıyor. Bi acı giriyor sonra geçiyor ama özellikle sol göğüs ucumda daha fazla oluyor. Yaşayan var mı?
Bgscelin Hka_hilal normal canımmm hassaslaşıyor bide süt kanalları açılıyor. Zaten büyükse bir yere değince de etkilenir
Smeyye-0 Hka_hilal Benimde şuan 31 haftalık sol göğsüm sızlıyor ve çok acıyor gece uyurken yanlışlıkla eşim vurunca resmen acıdan gözlerim doldu çok kötüydü zatem durduk yerede acıyor😅 sonra sütyen giymeyince ağrının azaldığını farkettim sende deneyebilirsin😊
Hka_hilal Bgscelin yok canım çok büyük değil de sanki ucu büyümeye başladı gibi. İnce bi acı ve sızı girip çıkıyor. Dediğin gibi süt kanalları açılıyor sanırım. 🥹
Hka_hilal Smeyye-0 ben hiç sütyen giymiyorum 😅😅 benim yüksek riskli gebelik o yüzden sadece yattığım için evdeyim sütyen de takmıyorum 😄 benim de sol göğsüm çok ilginç
Smeyye-0 Hka_hilal Galiba sol göğüsde daha çok süt olacak diye düşünüyorum 😂😂 şişiyor bazen ve cidden çok ağrıyor inşallah hemen geçer