HAvvAHmet bebeimibeklerken33 1 gun var aramızda ayniyiz yaa benim de erkek 🫠❤️amin hepimizin evlatlarını korusun Allahım🤲🫶
BerivanLina bebeimibeklerken33 bizde 30 haftaligiz en son gittigimde bebek bas asagi pozisyona donmustu ama sanki kafa solda bacaklar fln sagda gibi hissediyorum. Suda donuyor kendine garibim😂
HAvvAHmet BerivanLina ayni seyleri farkettim gobek deliğinden çıkacak gibi oluyo mu benim ki poposu dayiyo sanki sivriliyo orası 😅
HAvvAHmet bebeimibeklerken33 amiin kolaylıkla sağlıkla gelsinler inşallah 🥹❤️var mı agri sizi benim pelvik ağrılar başladı bu hafta sanki korku da geldi ufaktan 😑😏
bebeimibeklerken33 BerivanLina bu arada adaşızz 🥰 benim sezeryan olacak günü belli olur birkaç haftaya 😂
bebeimibeklerken33 HAvvAHmet benimde 1-2 gündür ağrılarım arttı gibi geliyor birde bebek geriniyor içeride karnımı da sıkıstırıyor. Çok ayakta kalamıyorum 🥲
bebeimibeklerken33 HAvvAHmet birde siyatik ağrım var gebeliğin başlarından beri o da baya ağrı yapıyor sol bacagımda
HAvvAHmet bebeimibeklerken33 ben oturunca agrim oluyo belim sırtım kaburgalarım batıyor sanki ayakta durmak ya da yan yatmak iyi geliyo.Artik yerleri daralıyor sanırım kaplarina sığamıyolar😅
HAvvAHmet bebeimibeklerken33 ay o da zor olur Allah yardımcınız olsun çok yormayın kendinizi az kaldı zaten bol bol dinlenis artık ☺️
bebeimibeklerken33 HAvvAHmet bencede bende uzun süre uzanınca bacağım ağrıyor sağlıkla sıhhatle doğuralım büyütelim de🫠