Alparslan18 Merhaba adetim 6 gün geçti ama bu ay çok serumdu ilaçtı kullandım bilmiyorum onun etkisi mi ama sağ kasıgımda hafif batma hissi var hamilelik ihtimali var mıdır
Alyadnz33 Alparslan18 bu kesin bi hamilelik tespiti olamaz adet gecikmesi olur ve adet olacakmış gibi ağrı olur belin ağrır batma olur tek batma ile hamilelik net belli olmaz bide ilaçlar falan diyorsun bebek olacaksa allah zeval vermez canım inşallah vardır ve kan ver beta
Alyadnz33 Alparslan18 bi test al önce canım yakınlarda açık eczane varsa erken gebelik testi 6 gün gelmişse illaki çikar yani baya geçmiş neredeyse bu ay olmicakmışsın ğibi zâten âdet 7 . 8 gün hemen çikar haber ver bize test yapınca inşallah vardır
Sekerkutusu Alparslan18 bende de gebelikte batma hissi olmuştu tabi tek başına gebelik belirtisi değil ama öncesinde hiç batma gibi ağrı yaşamamıştım. Test yaptırın yine de siz.
Alparslan18 Alyadnz33 söylemim yanlış oldu belki ama şu an istemiyorum o yüzden merak ettim acaba var mıdır diye rabbim isteyen tüm kardeşlerime nasip etsin hayırlı sağlıklı sıhhatli insallah ama soru işareti olmasın diye ben yarında olmazsam bi test yapayım
Alyadnz33 Alparslan18 istememen normal canım normal karşılarım herkesin kendine göre sıkıntısı vardır aynen test al ama bence var ya bu kadar âdet geçikmez Eğer düzenli adetin varsa
Alparslan18 Sekerkutusu evet bende de öyle oldu hep bu sefer de olunca psikolojik mi emin olamıyorum yarın insallah yaparım
Alparslan18 Alyadnz33 benim iki tane evladım var çok şükür küçüğü daha 10 aylık birde sezeryan rabbimden gelirse asla isyan etmem ama korku oluştu tabi biraz batma hissi şüpheye düşürdü yoksa ilaçlardan da gecikmiş olabilir bilmiyorum